Publikováno Prosinec 21, 20186 r Už se někomu z vás stalo, že jste natankovali benzín do nafťáku? Popřípadě kolik stálo vyčištění. Díky za info.
Prosinec 21, 20186 r Jo mi stalo mne to nový palivový filtr... A naftu jsem si odsál sám, přes palivové čerpadlo... Naštěstí jsem netankoval plnou ale asi jenom 20l tak to šlo rychle
Prosinec 21, 20186 r Autor Mě se povedlo 40l benzínu do cca 20l nafty (60l nádrž) ve služebním autě. Nechal jsem to odtáhnout do servisu. Tak mne zajímal co mne čeká.
Prosinec 21, 20186 r Ak si nenaštartoval, tak by stačilo vytiahnuť len tú nádrž. Ak naštartoval, tak záleží, ako dlho bežal motor. Ak krátko, tak len nádrž a filter. Ak dlhšie, tak nádrž, filter, preplach čerpadiel a vstrekovačov.
Prosinec 22, 20186 r Autor No kousek jsem ujel, než jsem si to uvědomil. A hned jsem to chcípnul. Takže určitě proplach komplet. Musel jsem to dát do značkovýho servisu a náklady půjdou zamnou.
Prosinec 22, 20186 r Tak záleží jak tě asi budou chtít natáhnout v tom servisu.... Co to bylo z auto? Já jsem ujel asi 5 km než mi začalo auto škubat tak jsem poznal, že jsem natankoval benzín ... . A žádný poplach jsem nedělal odsat nový filtr a plnou nádrž nafty... Pokud tam něco málo naředěné zůstane nevadí rozředí se ještě více novou naftou. Upraveno Prosinec 22, 20186 r od kecka
Prosinec 22, 20186 r Já mám zkušenost s následujícím.. Do 1.4TDI (Fabia) asi 20l benzínu do 5l nafty. V servise komplet odčerpání paliva a výměna naftového filtru. Odčerpání stálo asi 300, ale filtr mi naúčtovali i s úrokama (2x cena v AS)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.