Chlumec Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 (editace) Zdravím. Všiml jsem si že při sešlápnutí spojky při startování je slyšet takové lehké cvaknutí nebo klepnutí. Nevíte co by to mohlo být? Díky Editováno: 28. Prosinec 2018, autor: Chlumec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 To nevím, ale mě to dělá celou dobu, obzvláště v zimě. Jakmile se auto zahřeje, ten cvakavy zvuk zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkubik Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Mám to stejně, nejvíce patrné v zimě ráno při prvním sešlápnutí.....neřeším, beru to jako vlastnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 26. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2019 Mě to dělá taky jen při prvním sešlápnutí. Nejsem si jistej jestli to dělá i v létě ale myslím si že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraclik Vloženo 6. Červen 2019 Sdílet Vloženo 6. Červen 2019 Zdravím, kamarádovi to začalo taky dělat při každém sešlápnutí (lupnutí, cvaknutí v horní části chodu pedálu) určitě to nebude "vlastnost". Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.