ilmirec Vloženo 8. Květen 2019 Vloženo 8. Květen 2019 tak tak ako pises :-) mam Bolero bez SmartLink ci MirrorLink, po zapojeni kamery a nakodovani mi nesiel obraz, cez tento modul uz ano :-) 1 Citovat
ilmirec Vloženo 9. Květen 2019 Vloženo 9. Květen 2019 (editace) nemate niekde poznacene popisky tychto vodicov ktore su napojene na Android modul? (modul uz mam v palubovke a nechce za mi ju zase otvarat :-D ) pytam sa preto, lebo jedno moze byt +12V na parkovaciu kameru, a druhe zem pre kameru. zatial mam napajanie kamery cez autorele. edit1: aktualne po vyradeni spiatocky mi na displeji Bolera zobrazuju dynamicke ciary z Android modulu (cca 8 sekund) bez obrazu, nakolko obraz od kamery sa vypne po cca 1 sekunde od vyradenia (sposobuje kondenzator 25 V 2200 uF). edit2: popisky su - CAMERA, B+BATERRY, REVERSE IN, SPK Na REVERSE IN vstup skusim pripojit signal od spiatocky, snad sa problem s obrazom vyriesi... Editováno: 9. Květen 2019, autor: ilmirec doplnenie problemu s kamerou Citovat
ilmirec Vloženo 9. Květen 2019 Vloženo 9. Květen 2019 (editace) skusal som testy s DIP prepinacmi na Android module: S1-up, S2-up: nic sa nedeje, po zaradeni spiatocky sa zobrazi standard OPS podla vybavy auta (klasicke parkovacie senzory): S1-up, S2-down: po zaradeni spiatocky sa zobrazi obraz kamery: S1-up, S2-down, S4-down: po zaradeni spiatocky sa zobrazi obraz kamery, v inom prevedeni: v tomto prevedeni som skusal na vstup REVERSEIN pripojit +12V po zaradeni spiatocky, a nasledne ich po vyradeni aj odpojit. Parkovaci asistent v Android module po CAN zbernici berie signal o tom, ze je stale aktivny "klasicky parkovaci asistent" (po dobu cca 8 sekund po vyradeni), a preto stale zobrazuje dynamicke trajektorie na displeji (aj ked je kamera uz davno bez napajania).... ako najlepsie riesenie je vymysliet "podrzat" napajanie na kameru cca 8-10 sekund po vyradeni spiatocky, aby sa zobrazoval video signal aj na displeji Bolera. Editováno: 9. Květen 2019, autor: ilmirec Citovat
ilmirec Vloženo 12. Květen 2019 Vloženo 12. Květen 2019 zatial som neskusal zapojenie DIP prepinacov S1-up, S2-up, a pripojenie kamery na Bolero (modra svorka piny 6 a 12) spolu s Android modulom, v teste hore som mal kameru napojenu na Android modul.. "podrzanie" napajania na kameru na cca 10 sekund po vyradeni spiatocky: Citovat
Klfree Vloženo 15. Září 2019 Vloženo 15. Září 2019 (editace) Nemohl by jste mě někdo testnout, zda to přehrává i FLAC soubory ve vyšší vzorkovací frekvenci? Zde test soubory http://www.2l.no/hires/ 24bit/96 kHz Editováno: 15. Září 2019, autor: Klfree Citovat
ilmirec Vloženo 14. Prosinec 2019 Vloženo 14. Prosinec 2019 daj presne link na subor ktory chces vyskusat, stiahnem a vyskusam Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.