Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak tak ako pises :-) mam Bolero bez SmartLink ci MirrorLink, po zapojeni kamery a nakodovani mi nesiel obraz, cez tento modul uz ano :-) 

nemate niekde poznacene popisky tychto vodicov ktore su napojene na Android modul? (modul uz mam v palubovke a nechce za mi ju zase otvarat :-D )

IMG_20190509_091754.thumb.png.203c8a55bf533017b92fadc39f8f11cc.png

pytam sa preto, lebo jedno moze byt +12V na parkovaciu kameru, a druhe zem pre kameru. zatial mam napajanie kamery cez autorele.

edit1: aktualne po vyradeni spiatocky mi na displeji Bolera zobrazuju dynamicke ciary z Android modulu (cca 8 sekund) bez obrazu, nakolko obraz od kamery sa vypne po cca 1 sekunde od vyradenia (sposobuje kondenzator 25 V 2200 uF). 

edit2: popisky su - CAMERA, B+BATERRY, REVERSE IN, SPK

Na REVERSE IN vstup skusim pripojit signal od spiatocky, snad sa problem s obrazom vyriesi... 

Upraveno od ilmirec
doplnenie problemu s kamerou

skusal som testy s DIP prepinacmi na Android module:

S1-up, S2-up: nic sa nedeje, po zaradeni spiatocky sa zobrazi standard OPS podla vybavy auta (klasicke parkovacie senzory):

ParkPilotOrigo.thumb.jpg.0a82655449d447c36ada01f83ea79bfd.jpg

S1-up, S2-down: po zaradeni spiatocky sa zobrazi obraz kamery:

IMG_20190508_082137.jpg.a5c88507cead4101910e98490de38685.thumb.jpg.ea181d83b88eb511271f270414927890.jpg

S1-up, S2-down, S4-down: po zaradeni spiatocky sa zobrazi obraz kamery, v inom prevedeni:

IMG_20190509_122820.thumb.jpg.57f9f5c0caaabe0bbe4063d52fb15a22.jpg

v tomto prevedeni som skusal na vstup REVERSEIN pripojit +12V po zaradeni spiatocky, a nasledne ich po vyradeni aj odpojit. Parkovaci asistent v Android module po CAN zbernici berie signal o tom, ze je stale aktivny "klasicky parkovaci asistent" (po dobu cca 8 sekund po vyradeni), a preto stale zobrazuje dynamicke trajektorie na displeji (aj ked je kamera uz davno bez napajania)....

ako najlepsie riesenie je vymysliet "podrzat" napajanie na kameru cca 8-10 sekund po vyradeni spiatocky, aby sa zobrazoval video signal aj na displeji Bolera.

Upraveno od ilmirec

zatial som neskusal zapojenie DIP prepinacov S1-up, S2-up, a pripojenie kamery na Bolero (modra svorka piny 6 a 12) spolu s Android modulom, v teste hore som mal kameru napojenu na Android modul..

"podrzanie" napajania na kameru na cca 10 sekund po vyradeni spiatocky:

ParkovaciaKameraArduino.thumb.png.c8ce3324c3eb41974d95b3312ce38daf.png

• 4 měsíce později...

Nemohl by jste mě někdo testnout, zda to přehrává i FLAC soubory ve vyšší vzorkovací frekvenci?

Zde test soubory http://www.2l.no/hires/   24bit/96 kHz

Upraveno od Klfree

• 2 měsíce později...

daj presne link na subor ktory chces vyskusat, stiahnem a vyskusam

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.