miso3250 Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Dobry den..Chcel by som poradit...Mam 3 octaviu 1.2 tsi a mam problem s tym ze mi fukare v interiery fukaju cca 10 sekund potom prestane fukat vzduch a po 10 minutach zase sa zapnu na 10 sekund..a takto dookola...nieviete kde moze byt problem? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Podobnou věc jsem měl na O2 a odešla směšovací klapka rozvodu vzduchu ve ventilaci. Ventilátor běží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velda Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Podobný trabl řeším teď - dnes jsem hodil auto do servisu - fungují mi ventilátory vždy jen chvíli, spíš nefungují :( Snad to nebude žádná vážná vada. Včera jsem jel 300km, pršelo a celé auto zamlžené - fakt radost. Climatronic jsem úplně vypnul, protože pod spolujezdcem stále cvakalo nějaké relátko. Reset klapek nepomáhal. Až auto bude, můžu dát vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso3250 Vloženo 2. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2019 před 21 minutami, beuticek napsal: Podobnou věc jsem měl na O2 a odešla směšovací klapka rozvodu vzduchu ve ventilaci. Ventilátor běží? ventilator bezi..ide asi 10 sekund a zacne spomalovat az kym sa nevypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso3250 Vloženo 2. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2019 před 20 minutami, Velda napsal: Podobný trabl řeším teď - dnes jsem hodil auto do servisu - fungují mi ventilátory vždy jen chvíli, spíš nefungují :( Snad to nebude žádná vážná vada. Včera jsem jel 300km, pršelo a celé auto zamlžené - fakt radost. Climatronic jsem úplně vypnul, protože pod spolujezdcem stále cvakalo nějaké relátko. Reset klapek nepomáhal. Až auto bude, můžu dát vědět. ok...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 U O2 mi to dělala serva klapek climatronicu. Chvíli topilo, chvíli chladilo, chvíli nešlo z výdechů nic... Po výměně serv vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velda Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Telefon ze servisu - nemají díl, bude až v pondělí. Ale prý to vypadá, že nefunguje ten ventilátor, resp. nějaká jeho řídící část - Nový 5.000,- Kč no tak jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.