Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobry den..Chcel by som poradit...Mam 3 octaviu 1.2 tsi a mam problem s tym ze mi fukare v interiery fukaju cca 10 sekund potom prestane fukat vzduch a po 10 minutach zase sa zapnu na 10 sekund..a takto dookola...nieviete kde moze byt problem? Dakujem 

Vloženo

Podobný trabl řeším teď - dnes jsem hodil auto do servisu - fungují mi ventilátory vždy jen chvíli, spíš nefungují :( Snad to nebude žádná vážná vada. 

Včera jsem jel 300km, pršelo a celé auto zamlžené - fakt radost. Climatronic jsem úplně vypnul, protože pod spolujezdcem stále cvakalo nějaké relátko. Reset klapek nepomáhal. Až auto bude, můžu dát vědět.

Vloženo
před 21 minutami, beuticek napsal:

Podobnou věc jsem měl na O2 a odešla směšovací klapka rozvodu vzduchu ve ventilaci. Ventilátor běží? 

ventilator bezi..ide asi 10 sekund a zacne spomalovat az kym sa nevypne

Vloženo
před 20 minutami, Velda napsal:

Podobný trabl řeším teď - dnes jsem hodil auto do servisu - fungují mi ventilátory vždy jen chvíli, spíš nefungují :( Snad to nebude žádná vážná vada. 

Včera jsem jel 300km, pršelo a celé auto zamlžené - fakt radost. Climatronic jsem úplně vypnul, protože pod spolujezdcem stále cvakalo nějaké relátko. Reset klapek nepomáhal. Až auto bude, můžu dát vědět.

ok...:)

Vloženo

Telefon ze servisu - nemají díl, bude až v pondělí. Ale prý to vypadá, že nefunguje ten ventilátor, resp. nějaká jeho řídící část - Nový 5.000,- Kč :kol-139: no tak jsem zvědav. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...