rskedar Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Ahoj chlapi, Mám dotaz ohledně zlepšení zvuku mojeho RS. Přemýšlel jsem nad catback verzí výfukového systému od Remusu s elektronickými klapkami a teď jsem našel ještě další podobný catback sytém od RCP. Máte s tím někdo zkušenosti? Dá se hluk od výfuku po úpravě snést i na delší vzdálenosti? Budu vděčný za jakékoliv postřehy, Nevím jestli má smysl dávat tady linky na výše zmíněné sestavy, opravdu mě spíše zajímají vaše zkušenosti. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS245 Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 (editace) Mám Milltek bez klapek a rezonátoru a naprostá spokojenost. Při klidné jízdě tichý, skoro jako sériový. Je slyšet až když přišlápneš :-) Editováno: 3. leden 2019, autor: PepeRS245 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sucha245 Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Můžete poslat odkaz jaká byla cena a nemá to vliv na záruku. Mam rs 245 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.