mika_hakkinen Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Ahoj, mam superb2 2TDI motor CFFB, DSG prevodovka, pouze predohrab, kombik. rv 2013, 240tis km, bez extra vybavy. Pravidlne servisovano. Stava se to obcas. Po nastartovani motoru, hned se motor vypne. treba 3-5x po sobe. Co myslite, ze to byt nejaka chyba v immobilizeru. Zjistil jsem, ze to muze mit souvislost, pokud necham klicek v zapalovani, necham hrat radio, vratim se a chci nastartovat a jet. Dnes jsem zkusil pokus, potom co to poprve chciplo, tak auto zamknout a odemknout pak jiz v poradku. Diagnostika motoru bez chyb. Nekde jsem se docetl, ze to muze byt tim, ze jsou spatne serizene rozvody. Nebo spatne cidla. Koukal jsem na te cidla, ze bych pripadne vymenil. Dolni na setrvaku se vymeni relativne snadno. Ale horni, bez sundani rozvodoveho remenu bez sance. Nejaky pripadny tip. MH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr kol Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Ahoj, něco podobného jsem řešil u kamaráda, prostě to chytlo a chciplo. Už jsme si nevěděli rady tak se superb odtáhl na učiliště. Taky jim to dalo bádání, ale nakonec je špatný EGR ventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.