lub121 Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 (editace) Dobrý den, při startování se mi zobrazuje hláška "závada sdružené přístroje", a při jízdě misto ujetých trip km (vpravo dole) se zobrazuje "CHYBA". V servisu se dělala diagnostika a bylo mi řečeno, že je bohužel nutná výměna, která by stála kolem 27 000,-. Nevíte o nějakém levnějším řešení? 27 000,- mi přijde celkem dost na to, že se zobrazuje pouze chybová hláška a jinak žádné jiné problémy nejsou. Díky Škoda Octavia III 2.0 TDI 2013 Editováno: 5. leden 2019, autor: lub121 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Na sbazaru se dají koupit nové panely za +/- 7000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petran Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 7 hours ago, lub121 said: Dobrý den, při startování se mi zobrazuje hláška "závada sdružené přístroje", a při jízdě misto ujetých trip km (vpravo dole) se zobrazuje "CHYBA". V servisu se dělala diagnostika a bylo mi řečeno, že je bohužel nutná výměna, která by stála kolem 27 000,-. Nevíte o nějakém levnějším řešení? 27 000,- mi přijde celkem dost na to, že se zobrazuje pouze chybová hláška a jinak žádné jiné problémy nejsou. Díky Škoda Octavia III 2.0 TDI 2013 To se stalo samo od sebe, bez jakékoliv příčiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub121 Vloženo 5. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2019 (editace) Ano samo od sebe, žádné jiné problémy nebyly. Není to ale tak dlouho, co byl probém s navigací. Při jejím spuštění se zobrazoval text, že nebyly nalezeny soubory nebo něco takového. V servisu přeintalovali software, což ale nepomohlo, tak tam přidali k DVD přehrávači paměťovou kartu s daty navigace, poté už vše zase fungovalo. Ale to stejné jak teď, bez příčiny, samo od sebe. Editováno: 5. leden 2019, autor: lub121 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juras.7 Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Zdravím, měl jsem podobný problém na Rapidu 1.2 TSI 81kw r.v. 2016, objevila se chybová hláška a nefungovala zvuková signalizace směrových, světel, rozsvícených potkávacích světel, nezapnutých bezpečnostních pásů atd. Jednalo se o vadný repráček, který je umístěn na zadní straně sdružených přístrojů. Přímo na Rapid jsem nesehnal, ale dá se koupit na Octavii 3, který je shodný. Provedena výměna, chybové hlášení zmizelo a vše funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MinikMilay Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Mam úplne rovnaký problém Passat B8 ,,závada združených prístrojov" a nefunguje zvuková signalizácia ak by to bol ten repráčik bolo by to fajn...a kde Ti to prosim Ta menili, ci so to zvládol sám?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl82 Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Aj ja mam ten isty problem na passat b8. Da sa to neak opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.