Kamo11 Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 (editace) Ahoj všem, mám dotaz ohledně plastové lišty pod čelním sklem Fabia III. Dnes při škrábání ledu z čelního skla se mi povedlo zajet škrabkou pod pravu plastovu lištu viz. foto (ten spodek je ze dvou lišt). Myslím že normálně by ta lišta měla být asi přicvaknutá nebo přilepená nevím - proto se ptám. Jak je vidět na obrázku mám tam tak 1-2 mm mezeru. Nevím, jestli tam nebude někam zatékát voda. Jestli to je třeba nějak řešit silikon nebo lepidlo - poradí někdo? Všem předem děkuji. Editováno: 6. leden 2019, autor: Kamo11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Lepidlo nie. Zatlac kolmo na tu listu/sklo. Je to v dielenslej prirucke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Voda tam teče normálně, je to k tomu přizpůsobené a není to nijak utěsněné, z toho bych si nedělal starost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Uz som to mal xkrat dole. Voda aj tak tam tecie, v tom plaste su otvory. Tu to mas obnazene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamo11 Vloženo 6. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Wirer i Martab děkuji za odpovědi mám ji krátce, tak jsem nechěl nic zanedbat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.