GiJo17 Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Zdravím, chtěl bych se zeptat jak spárovat nový ovladač k nezávislému topení. V manuálu k ovladači je vytažení pojistky 1A, ale na místě pojistky 1 v manuálu je, že není obsazená. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Predpokladam cez oficialny servis cez system priamo k VIN auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GiJo17 Vloženo 21. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2019 (editace) Prosím, kde najdu typ řídící jednotky Webasta? Mám k topení ovladač T91, koupil jsem si nový typ STH, ale ten mi nejde spárovat. Editováno: 21. leden 2019, autor: GiJo17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Párování u nových vozů lze dle mého jen pomocí diagnostiky + se musí hlídat kompatibilita dálky s přijímací jednotkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.