speedex505 Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Ahoj, po umytí auta v myčce mi v autě šplouchá voda. Už kdysi mi to dělalo ale po jízdě se to vždy vyplavilo. Nyní to tam je už několikátý týden. Nevím zda to může mít souvislost s výměnou zadního nárazníku. Neřešil jste někdo stejný problém? Nevíte kde všude jsou výpustě kanálků abych se podíval, zda není nějaký ucpaný? Vím že Rapid měl nějaké problémy, že byly kanálky přikryté gumou a tak to nevytékalo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Zjisti odkud to "šplouchá", u FIII byl nějaký problém se sváry na 5. dveřích a zatékalo do nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mvek Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 (editace) Nasadili jste mi brouka do hlavy, že si na to musím teď dát pozor. Protože jsem slyšel včera taky šplouchání, ale říkal jsem si, že to je prostě jen téměř plná nádrž (vyjeto jen tak 3-5 litrů), a to, že jsem jel jinak prázdný, včetně prázdného kufru, tak jsem to víc slyšel. Asi to tím bude, ale zrovna jsem teď jezdil víc v dešti a nedávno i auto myl hadicí (ne WAPkou). Editováno: 13. Květen 2019, autor: Mvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedex505 Vloženo 13. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Byl jsem s tím v servisu a vyčistili mi kanálky v 5 dveřích. Jsou tam takové 2 černé špunty a zatím mi to nedělá. Tak kdyby s tím měl někdo problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Ja som zaznamenal, taktiež problém s vodou v 5 dverách a našiel som aj problém a odstránil. Problém bol v brzdovom svetle, povolil a dobre nedoliehal, tak odporúčam skontrolovať. Stačí pritlačiť v spodnej časti. je to zacvakávajúci mechanizmus, možno pri silnejšom zatvorení 5 dverí sa povolil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.