RLP Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Při jaké venkovní teplotě by se mělo přezout na zimní pneu, ikdyž ještě není sníh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Pokud teplota klesne pod 7 stupňů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Myslí se tím, když celodenní teplota je pod 7 stupni nebo jen ranní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Myslí se tím, když celodenní teplota je pod 7 stupni nebo jen ranní? No tak nejspíš by tě měla zajímat teplota, při které převážně jezdíš. Tzn. pokud jezdíš v noci, tak by už teď mohly mít zimáky lepší vlastnosti než letní...přes den to zatím ještě neplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Máš pravdu, byla to blbá otázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Ach jo, proč tu zakládáte každý rok před zimou takováto zbytečná témata... Když ti to vadí, tak proč to čteš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Ach jo, proč tu zakládáte každý rok před zimou takováto zbytečná témata... Když ti to vadí, tak proč to čteš? takové lidi nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 je este skoro prezuvat, ja prezuvam tak v polke novembra a to staci bohate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 co je vam do toho kdy budu prezouvat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuDu Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Tak se přiznejte kdo už přezul na sněhule Ahojte, Precital som tuto diskuziu, a mam par pripomeniek: 1. historiu nesledujem - neviem ci sa objavi tato otazka kazdy rok ... 2. kazdy vie to magicke cislo ze 7 oC ale ... Ak priemerna teplota cez den bude pod tuto hranicou, tak je to OK, ak nie, tak urcujuca je teplota okolia+vozovky v case ked tam jazdis. 3. Existuju jednoduche pravidla, menuju sa '4x4': Vsetky 4 pneumatiky treba vymienit naraz. Pneumatiky mat najmenej 4 mesiace na autte. Pneumatiky pouzivat max 4 roky. Minimalna hlbka dezenu je 4 mm. Dovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Zatím ne protože litáky vypadají mnohem lépe než plecháče. proto to chce hlínu i na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 co je vam do toho kdy budu prezouvat?? Fakt to neprozradíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 co je vam do toho kdy budu prezouvat?? nie to nam nerob, bez tej informacie sme uplne strateni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Zatím ne protože litáky vypadají mnohem lépe než plecháče. proto to chce hlínu i na zimu To je fakt Ale v zimě se na žádnou parádu nehraje a nějak ty plecháče k zimě už patří.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 (editace) Tak dnešní odpolední teplota mě přesvědčila o tom, že je fakt ještě brzo (20,5°C) Editováno: 22. Říjen 2006, autor: aka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Zatím ne protože litáky vypadají mnohem lépe než plecháče. proto to chce hlínu i na zimu To je fakt Ale v zimě se na žádnou parádu nehraje a nějak ty plecháče k zimě už patří.. no jo ale proč nehrát na parádu i v zimě?? , já sice nemám žádný extra kola, ale tak pokud stojej skoro stejně jak plechy, tak proč je nekoupit že?? a furt to vipadá líp, než plech jinak já ještě nepřezul, škoda trápit zimáky v tomhle počasu(ale pomalu je chystám a asi už nasadim gumoví(zimní) koberečky, páč v autě je už hroznej čurbes , tohle je počas napikaču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 (editace) 2kláca: To je fakt pokud jsi měl hlíny za dobrou cenu tak proč néé a fakt,že to vypadá líp....jsem to napsal špatně...já na parádu nehraju páč jezdím na plechu Editováno: 22. Říjen 2006, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 mě čeká přezout 14 kusů kol 14? Co to je za počet? To jsou 3 auta a jedna motorka? ale žádný tři auta a motorka určitě to mění policajtum a ty aby ušetřili měněj jen dvě gumy v předu tupci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Ja se vratim k tematu... Ja mam prezuto od utery tohoto tydne... a mazelka uz 14 dni - stihla totiz prorazit gumu a kdyz uz byla v pneuservisu, tak ji tam rovnou hodili zimaky... Takze pro me za mne at si uz snezi... A uz ted se tesim na zimni Mimon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Já mám také přezuto, jezdil jsem minulý týden časně ráno a to už bylo hodně nehezký počasí, navíc jednu noc už bylo pod nulou, ale dneska při cestě na Autoshow do Prahy jsem toho trochu litoval, to zas na zimáčky bylo až moc hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Je to vždy taková loterie...člověk přezuje a pak se udělá hezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Ja se vratim k tematu... Ja mam prezuto od utery tohoto tydne... a mazelka uz 14 dni - stihla totiz prorazit gumu a kdyz uz byla v pneuservisu, tak ji tam rovnou hodili zimaky... Takze pro me za mne at si uz snezi... A uz ted se tesim na zimni Mimon... pojedeš snáma řádit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Klaca: si pis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 (editace) , akorát bojim, že tam nezajedu Editováno: 23. Říjen 2006, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 určitě to mění policajtum a ty aby ušetřili měněj jen dvě gumy v předu tupci ak to meni policajtom tak ti budu urcite menit dve zadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.