peetr Vloženo 21. Říjen 2006 Vloženo 21. Říjen 2006 Tak na levé zadní pneumatice byly efekty, jak když projedete kalužinou a ono to ani na slunci neuschlo. A brzdové kapaliny ubylo 1,5cm, tak jsem to hned nechal stát u servisu. V garáži mám kalužinku. Co tam odchází? Těsnění u válečků? Je to stejné nebo podobné jak na Š120? Tam sem si taky užil, skončilo to nevejma válcema. Najeto 80kkm! Citovat
jargoon Vloženo 23. Říjen 2006 Vloženo 23. Říjen 2006 Jo jo. Gumičky na pístech. Problém je stejný, jak u 120, Favorita, Feldy. Mám je na Fabii taky nové od 135000km. Komplet válečky. Cenu jsem zapomněl. Na Favoritu jsem měnil jen gumičky (sada gumiček za dvacku, měl jsem strach z povolování trubky) a taky už to dlouho drží. Doporučuji to hned vyměnit, mastí ti to pakny. Citovat
peetr Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Vloženo 23. Říjen 2006 tak po 78000km pakny na obou kolech na sračku + celé nové válce 1250,- v noname servisu prej to muselo mít najeto mnohem víc, tak mě asi napálili s přetočeným tachecem kur 120ka byla spolehlivější, každej tejden do toho cpu 5000,- za opravy Citovat
jargoon Vloženo 23. Říjen 2006 Vloženo 23. Říjen 2006 A to je důvod, proč bude příští auto funglovka. Autokurvičky to naleští, stočí, sami si koupí nové a ty se jebej s opravama. Jinak mi z Tvého vyprávění už dlouho přijde, že máš přetočeno. Citovat
Tomas.cz Vloženo 24. Říjen 2006 Vloženo 24. Říjen 2006 Já jsem na jaře menil pakny. To bylo najeto cca 140 000km a byly ještě původní... Tom Citovat
peetr Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Vloženo 24. Říjen 2006 podle nálepky výměny oleje by mi kilometry měly sedět, nic není dorvané a ošoupané, tak nevím, ale ty pakny byly v ... a najeto je 78000km, kde se to dá nějak zjistit, kolik to doopravdy má? i motor vypadal pěkně Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.