Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak na levé zadní pneumatice byly efekty, jak když projedete kalužinou a ono to ani na slunci neuschlo. A brzdové kapaliny ubylo 1,5cm, tak jsem to hned nechal stát u servisu. V garáži mám kalužinku.

Co tam odchází? Těsnění u válečků? Je to stejné nebo podobné jak na Š120? Tam sem si taky užil, skončilo to nevejma válcema.

Najeto 80kkm!

Vloženo

Jo jo. Gumičky na pístech. Problém je stejný, jak u 120, Favorita, Feldy. Mám je na Fabii taky nové od 135000km. Komplet válečky. Cenu jsem zapomněl.

Na Favoritu jsem měnil jen gumičky (sada gumiček za dvacku, měl jsem strach z povolování trubky) a taky už to dlouho drží. Doporučuji to hned vyměnit, mastí ti to pakny.

Vloženo

tak po 78000km pakny na obou kolech na sračku + celé nové válce

1250,- v noname servisu

prej to muselo mít najeto mnohem víc, tak mě asi napálili s přetočeným tachecem

kur 120ka byla spolehlivější, každej tejden do toho cpu 5000,- za opravy :(

Vloženo

A to je důvod, proč bude příští auto funglovka. Autokurvičky to naleští, stočí, sami si koupí nové a ty se jebej s opravama.

Jinak mi z Tvého vyprávění už dlouho přijde, že máš přetočeno.

Vloženo

podle nálepky výměny oleje by mi kilometry měly sedět, nic není dorvané a ošoupané, tak nevím, ale ty pakny byly v ... a najeto je 78000km, kde se to dá nějak zjistit, kolik to doopravdy má?

i motor vypadal pěkně

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...