Lukáš Pavel Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Zdravím, asi jako vetsinu vlastniku tohoto auta me trapi fejkovy vyfuk. Mam moznost koupit levne vyfuk z 2.0tsi. Vadilo by necemu ho tam dat? Alespon od mista kde se rozdeluje na dva. Diky za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Ja pokukávam po niečom takomto http://www.nerezove-vyfuky.cz/skoda/octavia/octavia-rs-5e-r-v-2013-2-0l-tdi-135kw/konc-a-str-dil-vyfuku-duplex-skoda-octavia-rs-5e-nerezovy.htm#!prettyPhoto O zvuk mi nejde, skôr o to aby pri regenerácii DPFka bola teplota výfukových plynov rozložená na obe strany a nevyzeralo to teraz v zime dosť komicky keď polku zadku je mokrá a polka zamrznutá :D . PS: Lukáš je to asi lacnejšie ako to čo som postol ? AK by si to zrealizoval tak by ma to celkom zaujímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 17 hours ago, Lukáš Pavel said: Zdravím, asi jako vetsinu vlastniku tohoto auta me trapi fejkovy vyfuk. Mam moznost koupit levne vyfuk z 2.0tsi. Vadilo by necemu ho tam dat? Alespon od mista kde se rozdeluje na dva. Diky za nazory Nerealizoval jsem, ale viděl jsem člověka co to takto udělal a vše plně funkční. Pokud musel něco upravovat netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 (editace) Pravdu povediac presne nad tým som rozdumoval ale za origo dvojkoncovku z RS tsi sa mi nechce dať200 každopádne by ten druhý prázdny lauf by bol funkčný ,amotoru by to vadiť nemalo si myslím.Tam by sa musely domontovať chýbajúce závesy praveho tlmiča.Poprípade spriechodniť tlmiče trubkou alebo ich úplne odstránit. Editováno: 21. Únor 2019, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.