Hynek Hasselbauer Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 (editace) Mám superba 2 103kw dost často se mi vypíná radio. A kdy připojím tel. Tak po chvilce nefunguje tlačítko na volantu kterým ovladám tel.seznam Rádio Swing Editováno: 28. Únor 2019, autor: Hynek Hasselbauer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Najpodstatnejsia info je ake radio mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Hasselbauer Vloženo 26. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 V 25. 2. 2019 na 8:10, matelkoxxl napsal: Najpodstatnejsia info je ake radio mas? Swing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Satanis Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Pomůže někdo mám stejný problém předem děkuji Rádio swing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 (editace) Je tu veľa chalanov, ktorým sa Swing rádio povaľuje doma na polici. Sám mám jedno v garáži. Asi by som skúsil od niekoho vypýtať vyskúšať a potom riešil problém. Na bazoši sa dá kúpiť za 30 Eur. Editováno: 8. Září 2020, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.