CHOVKY Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Zdravím, potreboval by som poradit. Zistil som ze mi nehra subwoofer, poistkou to nieje. Takze sa chcem opytat kym ho dam do servisu ci sa niekto s podobnim preblemom nestretol. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke88 Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Měl jsem teď stejný problém a byla vadná membrána subwooferu, oprava mě vyšla na 1500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 podle čeho usuzuješ, že ti nehraje - nefunguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Mhhory : tak prece neni hluchej ne ? Kdyz strci hlavu do kufru a neslysi duneni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 tak jsem to dnes zkoušel u svého auta a zřejmě jsem hluchý já a nebo patřím do skupiny těch kterým to nejde. žádné dunění nebo nějaký zvuk, který by měl připomínat subwoofer jsem nepostřehl. Zkoušel jsem si sednout i na zadní sedačky a to samé, je fakt že na nich nesedávám, tak se mi zvuk zdál takový tišší. Budu se muset na to opravdu taky podívat, případně podívat do nastavení v columbusu a trochu si s tím pohrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Furt platí, co jsem se dočetl jinde - sub bude zřetelnější, pokud se nastaví optimalizace pro přední sedadla nebo řidiče na obrázku (s terčíkem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Dufam,ze to plati na temu Superb,lebo praveze tam ziadna korekcia vpred a vzad potrebna ako dokaz ci hra,potrebna nieje.Standartne mam subwoofer ak jazdim sam na +4,+5 a to ho vtedy pocuje kazdy,aj ten,kto ide nieco nakladat do kufra.Skor ak veziem vzadu osadku,musim ho stiahnut na +3+2,tak je vyrazny.,doslova otravny.Ak ho teda niekto v Superbe nepocuje,ma ho bud stiahnuty na opacnu,minusovu hodnotu,alebo ho ma ozaj nefunkcny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 Je to Columbus se subem v levém podběhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 No neni dulezity jestli columbus ale musi byt hlavne Canton sound system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Bezbolestny Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 Mám ten stejný problém sub nehraje. Někdo mi poradil že hraje pouze když budu mít zvuk spuštěný přes usb nebo sd kartu. Mám auto teprv týden tak jsem to nezkoušel ještě přes tu kartu ani usb. Pokud opravdu nebude hrát tam to do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 Sub hraje vzdycky. To co ti nekdo rikal je o virtualnim subwooferu jako je treba ve fabii nebo rapidu a tam se to jmenuje skoda surround snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Bezbolestny Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Tak už vím že nefunguje, z práce jeden má totožné auto a sub mu duní i při zapnutém rádiu takže porucha 😬doufám že mi to v servisu opraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.