01axel01 Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Dobrý večer, děkuji za přijetí. Mam problém s řazením, auto delší dobu stalo a dneska jsem se vrhl do opravy. Špatně jde řadit 1,2,5 a R, páka se špatně vrací do "středu" z 2 na 3 se zasekává mezi kvalty, takže nejde lehce zařadit jen drcnutím dopředu. 3,4 jde krasně. V první řadě jsem myslel na táhla, dnes jsem to rozdělal. Zajíma mě jak se jmenuje "píst" pod červenou šipkou, který se mezi jednotlivými dvojcemi (1,2 - 3,4, -5 a R) zvedá. Po odmnotování táhla lze "pístem" pohybovat nahoru a dolu a v jednotlivých uvratích zůstává, je to spravně ? Může to byt malo oleje v převodovce ? Nevylučuji, že někde neteče. Pro dokreslení přidávám video z yt, kde jde vidět jak se "píst" zvedá, samozřejmě na jiném automobilu, ale princip je stejny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1234 Vloženo 8. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2024 Dobrý den potřeboval bych po vás poradit řeším ten samý problém proto se chci zeptat jak jste tento problém vyřešil a co bylo příčinou děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 8. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2024 @Robert1234 poslední návštěva 3/2019. Ten ti asi neodpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.