Zett Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Zdravím, pokud tohle téma napatří sem, omlouvám se a prosím o přesun. Mám chvíli O3 FL a už dvakrát mě nemile překvapila tím, že jsem "zapadl" způsobem, kdy jedno kolo stálo a druhé se protáčelo. Jednou na sněhu a blátě a podruhé bylo jedno kolo dokonce na asfaltu a druhé na zmrzlém sněhu. Na třech minulých O2 se mi to nikdy nestalo a vždy jsem se z takových situací dokázal nějak "vycukat". Tady prostě jedno kolo stojí a druhé se vesele točí. Viděl jsem to na vlastní oči když jsem se zařazenou jedničkou vystoupil z auta a šel se na to podívat. Měl jsem za to, že při prokluzu jednoho kola se tohle automaticky přibrzdí a donutí otočit to druhé. U téhle O3 to tak bohužel nefunguje. Nevím, zda je něco špatně a vyžaduje zásah servisu. Nezdá se mi, že by už ty nový auta tak odrbávali a tohle tam chybělo. Koupil jsem si radši řetězy a vozím i pytel se štěrkem - ten mi posledně ale taky nepomohl. Bez řetězů bych zůstal s rodinou odkázanej na pomoc bůhví koho u banální záležitosti. Díky moc za případné rady či zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eska-monter Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Daj si nakodovat XDS. Tvrdia sice, ze to je elektronicky “diferencial”, ale v podstate to robi presne to, co popisujes ze chces, aby to robilo, teda pribrzduje jedno koleso. Vie to urobit kazdy kto ma diagnostiku VCDS, navod je v sekcii Elektro/kodovanie. Alebo najdi niekoho tu na fore, kto ti to urobi a rovno dokoduje aj dalsie veci. Setri sa kde sa da a Octavia nema stvrt funkcii zapnutych. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 XDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zett Vloženo 28. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 Díky. Kabel mám, tak to zkusím. XDS jsem myslel, že funguje jen za jízdy. XDS jsem měl v Golfu GTD a i tak hrabal furt a všude ? V Pawoukově odkazu je i zmínka o ASR, které ovšem u mě nefunguje tak jak popisují. U mě se kolo nepřibrzdí a protáčí se neomezeně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 No počkat...to, co popisuješ, má zajišťovat EDS. O3 FL má každopádně EDS i XDS ve standardu, aspoň v současném modelovém roce určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.