kitt21 Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 (editace) Zdravím, prvykrat vobec sa mi vyskytol na budikoch nahodny problem. Po nastartovani budiky píply, s cudzojazycnym textom. Skontroloval som status vozidla vramci menu maxidotu - ten bol O.k. Auto preslo cca 4 km bez problemov. Po asi 10 minutach som opat nastartoval ako obvykle a budiky bez pípnutia nabehli do spravneho jazyka, akoby nic. Status na budikoch bol O.k. Preslo par dni a auto ide stale, akoby sa nic nestalo. Moj postreh: zmenil sa jazyk, namiesto km, ukazovali mph a chybala moznost zobrazit okamzitu spotrebu./vid priloha + foto so spravnym jazykom CZ/. Budiky boli kupovane ako nove v 2013tom, fungovali az doteraz bez problemov. Stretol sa s tym uz niekto? jedna sa o nahodnu chybu, alebo je problem s budikmi, pripadne s elektrikou, kablami...? Na diagnostike som s tym este nebol. PS: cca dva dni dozadu, sa mi prvykrat vobec stalo,ze sa auto na dvojke zacalo nahle dusit, padali otacky, autom trhalo aj pri pedale na podlahe, trvalo to 2-3 minuty jazdou cez spomalovace, cez zonu 30km, potom problem samovolne zmizol a uz sa neprejavil. Vie niekto poradit, co moze byt za tymito sporadickymi zavadami? Vopred dakujem. Editováno: 27. Únor 2019, autor: kitt21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.