Bricciolo Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Mám Superb 2 2,0TDI, 103Kw. Najeto 270t. Dneska se mi stalo, že jsem přidal plyn a najednou se ozval zvvuk, jako když odpojíte hadici od kompresoru. Navíc se poté přidalo rachtání z přední části. Jakoby od motoru. Chci se zeptat, co to může být? Mám se připravit na turbo? Nebo je to jen něco z výfuku? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Může to být cokoliv. Třeba jen nekdo odpojil hadici od kompresoru vedle v garazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Auto jede normálně, nesvítí žádná kontrolka? Tipl bych to na hadici od turba, buďto sjela z příruby, nebo praskla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.