Luke Valenta Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Ahoj, v příloze zasílám TPI. Jedná se o hluky (vrzání, skřípání při průjezdu nerovnosti nebo zatáčení) TPI je na vůz 1.6 tdi 85KW tpi.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 10. Duben 2019 Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 Dnes jsem pozoroval to samé. Při pomalém přejezdu retardéru nebo při houpání se předku při jízdě po nerovné silnici vydává přední náprava vrzající a skřípající zvuky. Dnes mě objednali do servisu, ale rovnou řekli, že to bude tak na promazání. Buď nějakého silembloku nebo stabilizátoru. Jsem objednaný až na 29.4.. Tak uvidím. Scout 2016 135Kw 71tis km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 (editace) @Leny ano, promažou ti silentbloky předních ramen lithiovým mazacím tukem G 052 150 A2 viz. TPI Pomáhá tak na jednu sezónu. Vrzající silentbloky.pdf Editováno: 11. Duben 2019, autor: ZbyšekSU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BPetr Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 Jo, dělají to silentbloky předních ramen. Mě to dělá na 1.6, 77kw. Projeví se to pouze při jízdě na 1 a vypozorovat jsem, že to dělá pokud je teplo, v chladu to neudělá skoro nic. Tedka jsem vrzal 14 dní a už třetí den je klid, zatím to neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.