Cpt._Redeemer Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Zdravím, postupně se snažím vyměnit osvětlení v Superbu na LEDky. Mám rok 2010 combi Bi xenon Chtěl bych poprosit, zda by mi někdo na jednotlivé žárovky poradil, jakou koupit popř. jaká je tam i patice, aby se mi nezobrazovala chybná hláška. Zbývá mi vyměnit: 1. Parkovačky (to je asi T10) 2. všiml jsem si, že vedle xenonu je žárovka, dočetl jsem se, že je to také dálkové světlo, jenže nevím přesně jaká žárovka. Někdo píše H1 někdo H3 3. Mlhovka (H8???) 4. Couvací světla nevím. Prosím opravte mě kdyžtak s těma paticema. Prosím o doporučení přímo typu LEDek, které tam budou pasovat a nebudou hlásit chybu. Doufam, že to možné tedy je vyměnit aniž by to hlásilo chybu. Denní světla, SPZ a interiér vyměněný mám. Děkuji za vaše rady! Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin78 Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Na couvaci jsou nejlepsi celebrate svetla ale OBD error free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cpt._Redeemer Vloženo 8. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Nešlo by to prosím česky? Nerozumím tomu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.