Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Práce s tim byla fakt neskutečná, protože včechna lepenka paradoxně zůstala na dveřích. Takže chutovka na 3 hodiny se sprejem od sonaxu a umělohmotnou škrabkou.

post-16-1161594776.jpg

Vloženo
Přední a zadní dávat nebudu. Přední půjdou pryč a zahladí se to. A zadní jenom nalakuju.

To je fakt zajímavá myšlenka... .že bych ještě teď hned zavolal klukům do servisu aby mi tu přední lištu taky sundali a zahladili.... ? :D

Ještě sem to live neviděl... nemáš někde fotku jak to vypadá?

boční lišty s chromem mě čekaj taky...sem na ně fakt zvědavej... :palec2:

Vloženo
Přední a zadní dávat nebudu. Přední půjdou pryč a zahladí se to. A zadní jenom nalakuju.

To je fakt zajímavá myšlenka... .že bych ještě teď hned zavolal klukům do servisu aby mi tu přední lištu taky sundali a zahladili.... ? :D

Ještě sem to live neviděl... nemáš někde fotku jak to vypadá?

boční lišty s chromem mě čekaj taky...sem na ně fakt zvědavej... :palec2:

Fotku nemám, ale bude to vypadat pěkně. Třeba octa když má zahlazenou přední lištu, tak se mi to hodně líbí.

Vloženo

Hele tak sem se bavil s klukama v servisu a říkali mi, že to zahlazení předního nárazníku (když sundáš lišty) není tak úplně easy...

Prej na tom kit špatně drží a loupe se pak lak, takže ideální je to zavařit plastem ale to zas potřebuješ special svářečku na plast a taky to není zadarmo... takže na to kašlu a stříknu ty lišty max. do barvy a případně je po nějaký době přestříknu kdyby se loupali...

příští týden bych to měl mít už všechno hotový, včetně tý masky, difuzoru atd... tak pak sem hodím fotky :D

už se zatraceně těším...

Vloženo
a co vše v laku???

Jo jo Cosby ty máš pěknýho mazla... právě si mě inspiroval...jak sem si toho tvýho Supa prolejzal tak mě to chytlo za srdíčko...

Já vlastně budu mít všechno v barvě... akorát na bocích budu mít i ty chromy... :)

Už se nemůžu dočkat... jezdím teď s autem co sem měl předtím a nechal sem ho přítelkyni a je to hroznej hopík...ikdyž o jeho jízdních vlastnostech se může nechat jakkékoli škodovce jen zdát... :)

790 kg pohotovostní hmotnost

3válec

60 kw (81 koní)

moc srandy!!! :palec2:

post-16-1161848735.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...