Vasekk Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Práce s tim byla fakt neskutečná, protože včechna lepenka paradoxně zůstala na dveřích. Takže chutovka na 3 hodiny se sprejem od sonaxu a umělohmotnou škrabkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Ale vysledek stoji za to, nebo ne:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 To je jasný, že stojí, jinak bych to ani nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Jeste ti ale chybi vepredu, nebo tam nebudes davat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Ty chromovaný lišty do nárazníků se snad nedaj sehnat. Mimo škoda servisů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Přední a zadní dávat nebudu. Přední půjdou pryč a zahladí se to. A zadní jenom nalakuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabulito Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Přední a zadní dávat nebudu. Přední půjdou pryč a zahladí se to. A zadní jenom nalakuju. To je fakt zajímavá myšlenka... .že bych ještě teď hned zavolal klukům do servisu aby mi tu přední lištu taky sundali a zahladili.... ? Ještě sem to live neviděl... nemáš někde fotku jak to vypadá? boční lišty s chromem mě čekaj taky...sem na ně fakt zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Přední a zadní dávat nebudu. Přední půjdou pryč a zahladí se to. A zadní jenom nalakuju. To je fakt zajímavá myšlenka... .že bych ještě teď hned zavolal klukům do servisu aby mi tu přední lištu taky sundali a zahladili.... ? Ještě sem to live neviděl... nemáš někde fotku jak to vypadá? boční lišty s chromem mě čekaj taky...sem na ně fakt zvědavej... Fotku nemám, ale bude to vypadat pěkně. Třeba octa když má zahlazenou přední lištu, tak se mi to hodně líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Tak to se taky rad podivam, jak to bude vypadat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 (editace) Ta přední a zadní s chromovanou lištou z elegance nevíte kde sehnat? Kolik tě stály ty boční s chromem? Editováno: 24. Říjen 2006, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Ty boční jsem tady koupil na inzerát za 2tis. můžeš to koupit jako náhradní díl, ale stojí to ranec. ty boční asi 6tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabulito Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Hele tak sem se bavil s klukama v servisu a říkali mi, že to zahlazení předního nárazníku (když sundáš lišty) není tak úplně easy... Prej na tom kit špatně drží a loupe se pak lak, takže ideální je to zavařit plastem ale to zas potřebuješ special svářečku na plast a taky to není zadarmo... takže na to kašlu a stříknu ty lišty max. do barvy a případně je po nějaký době přestříknu kdyby se loupali... příští týden bych to měl mít už všechno hotový, včetně tý masky, difuzoru atd... tak pak sem hodím fotky už se zatraceně těším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 a co vše v laku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Jo striknuty vsechno je pekny.cosby cim mas olepeneny ty dverni sloupky?narezal si folii nebo to je neco na miru? Ja bych ty listy vyndal a normalne zalaminatoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabulito Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 a co vše v laku??? Jo jo Cosby ty máš pěknýho mazla... právě si mě inspiroval...jak sem si toho tvýho Supa prolejzal tak mě to chytlo za srdíčko... Já vlastně budu mít všechno v barvě... akorát na bocích budu mít i ty chromy... Už se nemůžu dočkat... jezdím teď s autem co sem měl předtím a nechal sem ho přítelkyni a je to hroznej hopík...ikdyž o jeho jízdních vlastnostech se může nechat jakkékoli škodovce jen zdát... 790 kg pohotovostní hmotnost 3válec 60 kw (81 koní) moc srandy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabulito Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 a ještě sexy prdelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Dobrá SPZ, kde si jí vyprosil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Dobrá SPZ, kde si jí vyprosil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Musíš mít dobré kamarády na ůřadě a máš RZ jakou chceš!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Ani nemusis mit kamarady, staci penize a znacku muzes mit jakou chces... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Proč platit??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Protože když tam člověk přijde a nikoho tam nezná , tak mu asi neudělaj značku na míru jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Protoze kamarady nemam vsude:-), ale nijak zasadne to financne neboli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabulito Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Bylo to přes známou... bohužel už tam není... odjela na rok někam pryč... taková zajímavá mladá holčina... snad se tam vrátí... člověk to občas potřebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.