Publikováno Březen 22, 20196 r Čaute, máte niekto skúsenosti o vyriešením rezonovania dverí pri zapnutej hudbe (Karoq - Style výbava)? Mám príplatkovú výbavu Canton a často sa mi stáva, že pri niektorých skladbách rezonujú všetky 4 dvere. Bol som s týmto aj v servise, no odpoveď bola taká, že dvere sú skladané pre sériové reproduktory a tým, že Canton reproduktory sú silnejšie dvere môžu rezonovať (respektíve výplň dverí).. Je takáto odpoveď normálna? :D Čakal by som, že ak si priplatím Canton výbavu, tak výplň dverí tomu v Škode prispôsobia.. (prehrávaná hudba je cez Spotify aplikáciu, čiže o kvalite formátu asi netreba diskutovať)
Březen 22, 20196 r Ano, odpověď je normální, jinak než svépomocí to nevyřešíš. Mám sice III Scouta, ale také s Canotem a stejým ptoblémem. Vyřešil sem to vylepením dveří tlumivým materiálem, viz třeba ahifi.cz.
Březen 22, 20196 r Autor Ak rozoberiem dvere sám, padne mi na ne záruka :/ (potvrdené v Škode). Ale ďakujem za info..
Březen 24, 20196 r Ak rozoberiem dvere sám, padne mi na ne záruka :/ (potvrdené v Škode). Ale ďakujem za info.. Sundání tapecu nejde nijak poznat - je otázka pootočení pojízdné matky, vycvaknutí z úchytek a odpojení svorek. Stačí vylepit ten tapec. Co se dá nalepit dá se i odlepit [emoji16]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.