marc9l Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Čaute, máte niekto skúsenosti o vyriešením rezonovania dverí pri zapnutej hudbe (Karoq - Style výbava)? Mám príplatkovú výbavu Canton a často sa mi stáva, že pri niektorých skladbách rezonujú všetky 4 dvere. Bol som s týmto aj v servise, no odpoveď bola taká, že dvere sú skladané pre sériové reproduktory a tým, že Canton reproduktory sú silnejšie dvere môžu rezonovať (respektíve výplň dverí).. Je takáto odpoveď normálna? :D Čakal by som, že ak si priplatím Canton výbavu, tak výplň dverí tomu v Škode prispôsobia.. (prehrávaná hudba je cez Spotify aplikáciu, čiže o kvalite formátu asi netreba diskutovať) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Ano, odpověď je normální, jinak než svépomocí to nevyřešíš. Mám sice III Scouta, ale také s Canotem a stejým ptoblémem. Vyřešil sem to vylepením dveří tlumivým materiálem, viz třeba ahifi.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marc9l Vloženo 22. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Ak rozoberiem dvere sám, padne mi na ne záruka :/ (potvrdené v Škode). Ale ďakujem za info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Ak rozoberiem dvere sám, padne mi na ne záruka :/ (potvrdené v Škode). Ale ďakujem za info.. Sundání tapecu nejde nijak poznat - je otázka pootočení pojízdné matky, vycvaknutí z úchytek a odpojení svorek. Stačí vylepit ten tapec. Co se dá nalepit dá se i odlepit [emoji16] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.