David Urbiš Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Dobrý den, na trojkové oktávce se mi pokazilo sklápění zadních sedadel z kufru. Přijde mi, že se lanko vyháklo někde nahoře v opěradle, protože při zatáhnutí za páčku jde slyšet, že tam někde jezdí. Nevíte náhodou někdo, jak to opravit? Vůbec nevím, jak se do sedadla (opěradla) šetrně dostat. Děkuji za jakékoliv rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birniboy77 Vloženo 14. Červen 2019 Sdílet Vloženo 14. Červen 2019 Taky mě to zajímá:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkohy Vloženo 27. Červen 2019 Sdílet Vloženo 27. Červen 2019 Po sklopení sedaček je to z boku vidět kde je to zahakly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Já se přidám s jiným problémem. Sklopil jsem opěradlo zadní sedačky z kufru a už nedrží zacvaknuté zpátky. V AS zatím také neví co s tím. Když lanko od ovládání z kufru odpojí, opěradlo jde zacvaknout a drží. Po zapojení lanka, které jakoby pořád táhne, otevírá pojistku a opěradlo nedrží, přičemž páčka v kufru je ve správné poloze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 A skontrolovali oba konce lanka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Ako píše stafa problém je v lanku najskor niekde zadrhuje a nevracia zámok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Díky za info, lanko zkontroluji, AS se zatím neozval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas99 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Řešil jsem stejný problém u pravé lavice. Jak psali výše, vypadlo lanko z uchycení z boku sedačky. Stačí ho tam zpět zaháknout a opět funguješ dál. Z boku je malá plastová krytka, jde ven skoro sama, pod ní je schované uchycení lanka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.