Publikováno Březen 23, 20196 r Dobrý den, na trojkové oktávce se mi pokazilo sklápění zadních sedadel z kufru. Přijde mi, že se lanko vyháklo někde nahoře v opěradle, protože při zatáhnutí za páčku jde slyšet, že tam někde jezdí. Nevíte náhodou někdo, jak to opravit? Vůbec nevím, jak se do sedadla (opěradla) šetrně dostat. Děkuji za jakékoliv rady.
Listopad 4, 20195 r Já se přidám s jiným problémem. Sklopil jsem opěradlo zadní sedačky z kufru a už nedrží zacvaknuté zpátky. V AS zatím také neví co s tím. Když lanko od ovládání z kufru odpojí, opěradlo jde zacvaknout a drží. Po zapojení lanka, které jakoby pořád táhne, otevírá pojistku a opěradlo nedrží, přičemž páčka v kufru je ve správné poloze.
Srpen 20, 20205 r Řešil jsem stejný problém u pravé lavice. Jak psali výše, vypadlo lanko z uchycení z boku sedačky. Stačí ho tam zpět zaháknout a opět funguješ dál. Z boku je malá plastová krytka, jde ven skoro sama, pod ní je schované uchycení lanka.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.