mfrolka Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Ahoj byl někdo na exkurzi ve ŠKODA AUTO V KVASINÁCH ? mam ji objednanou na zítřek ze synem … kdyby ju měl již někdo za sebou dejte vědět zda to stálo za to Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Ahoj tak jsme ze synem apsolvovaly tu exkurzi v Kvasinach a parada .Urcite doporucuju nic se neplatilo a delaji prohlidky i sobotu..jen jsme se nedostaly na superba ( uz tam jede omlazena verze a i hybrid tak tam nikoho nepustiju )ale videli jsme robotickou svarovnu montaz karoq kodiaq ateka a cupra je to hodne podobne a v zasedacce o hystorii fabriky z Kvasin stoji to za to ..Navis spickovy pruvodce pan v duchodu ktery tam delal 45 roku technologa ..dostanete vestu bryle a zvukovy port. bohuzel sa tam nesmi fotit ani natacet ale tady je odkaz na vyrobu octavie v Boleslavi je to hodne podobne jen jiny typ auta a objednava sa prohlidka v muzeu v Boleslavy http://museum.skoda-auto.cz/prohlidky/prohlidky#extendablemodulewebpart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Měl jsem možnost tenkrát v roce 2011 na prohlídku, ale nakonec se neudálo. Měla se projít výroba Yetiho. Já měl objednaného Yetiho a v ten den prohlídky šel ten můj do výroby? Ale jak se dívám na videa jak to tam probíhá tak to musí být super zážitek pro velké a hlavně pro děti. Já to mám z ruky, jsme z Opavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Ja tam taky jel 220km 3.5h ale stalo to za to jen videt ze auto od laku po nastartovani je poskladane asi za 2h a cele od vylisovani svareni lak a montaz za 40h jak je to silene zjednodusene pri montazi ?ale jak pak trpime nez neco rozeberem kdyz chces neco opravit...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 No to je sranda, jak musí mít tu logistiku připravenou aby vše jelo jak po drátkách. Jediné zdržení tam snad není ani možné. Na hromadě kupa dílů a pás jede bez zastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Fakt to stoji za to videt . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 V 5. 4. 2019 na 14:09, Michal B. napsal: No to je sranda, jak musí mít tu logistiku připravenou aby vše jelo jak po drátkách. Jediné zdržení tam snad není ani možné. Na hromadě kupa dílů a pás jede bez zastavení. No oni to pak dodavatelé taky pěkně platí;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.