italik Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Chtěl bych se zeptat , jakou značku předních tlumiču mam dát na Tdi 4x4. Začli mi téct při 85tis km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Ahoj. Já sice měnil tlumiče až při 112 000 Km, ale dal jsem tam Kayby (Kyb) a jsem spokojený.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Nejsou ty Kayby tvrdší než ty původní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Nejsou. Jen musíš vybrat přímo na 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 7. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 (editace) Prosím tě kde si je koupil mě nabizi jen origo 3200kc kus nebo Sachs ale ty nedopadly v testech vubec dobre. Pak je tu varianta Bilstein jsou v akci za 1200 Editováno: 7. Duben 2019, autor: italik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Já to bral v Ostravě přes ADC prodejnu, ale tehdá jsem tam měl dost slevy, tak to vyšlo okolo litru-litr a půl, už nevím přesně. Jinak dobře se nakupuje i přes škoda.dily.cz, ale nechci dělat reklamu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 A Sachs fakt nebrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 To se Sachs tak pohoršil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Já před deseti lety na Octu I bral Sachs a drží doteď. Škoda, že se tak pohoršili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 9. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 (editace) Tak asi tyhle https://granex.cz/tlumic-perovani-kyb-334834 nebo https://auto.bazos.cz/inzerat/102514650/Tlumice-Octavia-II-Yeti-spatne-cesty.php Editováno: 9. Duben 2019, autor: italik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Manzelke prave zacali tiect oba predne tlmice na Yeti 1.2TSI DSG 2013 model (auto ma len 51000km)...v Skode krutili hlavou, ze takto skoro este tlmice nemenili - auto uz samozrejme v zaruke nie je a Skoda si pyta nehoraznych 680€ za opravu (upresnujem je to vo Francuzsku). Rozmyslal som, ze najdem mensiu garaz a dam to opravit tam, kedze tlmice sa daju kupit ovela lacnejsie (niekde medzi 120-150€ za sadu prednych). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.