Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ty od Kubiho má Zbynek a žádný vrtání co já vím jen jde o to, že ten jeden šroub snad nemá metrickej závit, ale samořez ...zeptáme se ho na besídce

Nechci nejak kecat, ktery z clenu je ma jeste, jen snad vim ze by to mohl byt mikl, nebo je to nekdo, kdo tam primo nad Kubiho dilnou a kramem bydli? Vazne nyni nevim. S tim samorezem je to tak, nevim, zde se to nepredvrtava. Jedno je jiste, nevyjde to do diry jako treba Milotec, ikdyz Kubiho jsou vizazove hezci... ;)

Je to jak řílá Davon.Jednak má jeden kloubek samřezný závit a tlumič délkou stejně vychází mezi původní šrouby.

nechci nic říkat, ale první jsem to říkal já ;)

Tome super ;)

Vloženo
ty od Kubiho má Zbynek a žádný vrtání co já vím jen jde o to, že ten jeden šroub snad nemá metrickej závit, ale samořez ...zeptáme se ho na besídce

Nechci nejak kecat, ktery z clenu je ma jeste, jen snad vim ze by to mohl byt mikl, nebo je to nekdo, kdo tam primo nad Kubiho dilnou a kramem bydli? Vazne nyni nevim. S tim samorezem je to tak, nevim, zde se to nepredvrtava. Jedno je jiste, nevyjde to do diry jako treba Milotec, ikdyz Kubiho jsou vizazove hezci... ;)

Je to jak řílá Davon.Jednak má jeden kloubek samřezný závit a tlumič délkou stejně vychází mezi původní šrouby.

nechci nic říkat, ale první jsem to říkal já ;)

Tome super ;)

Ďekuji ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo
Už je mám na autě, jak to půjde přihodím foto.

a provedená úprava? jen to vypilování

Z nutných jen to vypilování.Pak jsem o cca 4mm odvrtal závit v jednom kloubku na každé straně a tím vlastně celou vzpěru o 4mm zkrátil a na konec pastou na chrom odsranil potisk INXX, takže jsou celé čisté. :palec2:

Vloženo
ještě jedna

ahoj, tak musím taky uznat že vypadají fakt dobře .... ať slouží -_-

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

tak dnes mi přišla sms s potvrzením, že do dvou prac. dní bych je měl mít doma ;) pak jen budu muset k někomu na vyznačení toho co se musí vypilovat

Editováno: , autor: Hensel
Vloženo

Tak dnes mi ty vzpěry kapoty přišly ( v 1. odkaze u tohoto tématu jsou v nabídce od revilshopu za 773 Kč + poštovné a balné je celkem 900 Kč ). "Hned jsem je namontoval." Opravdu se nemusí nic vrtat - vyšroubujou se na každé straně 2 šrouby a místo nich se šoupnou šrouby s čepem od vzpěr. Pak už jen nasadit vzpěry - A PŘI TOM ZJISTÍTE ŽE TO NEJDE - NEPASUJOU - NASADIM NA JEDNÉ STRANĚ A K DRUHÉ TO NEJDE A KDYŽ ZABERU TAK VYSKOČÍ TA PRVNÍ. Takže jak už tu někdo psal - strávil jsem hodinu s pilníkem abych upravil klouby na vzpěrách a jsou tam a fungujou skvěle.

Vloženo
Tak dnes mi ty vzpěry kapoty přišly ( v 1. odkaze u tohoto tématu jsou v nabídce od revilshopu za 773 Kč + poštovné a balné je celkem 900 Kč ). "Hned jsem je namontoval." Opravdu se nemusí nic vrtat - vyšroubujou se na každé straně 2 šrouby a místo nich se šoupnou šrouby s čepem od vzpěr. Pak už jen nasadit vzpěry - A PŘI TOM ZJISTÍTE ŽE TO NEJDE - NEPASUJOU - NASADIM NA JEDNÉ STRANĚ A K DRUHÉ TO NEJDE A KDYŽ ZABERU TAK VYSKOČÍ TA PRVNÍ. Takže jak už tu někdo psal - strávil jsem hodinu s pilníkem abych upravil klouby na vzpěrách a jsou tam a fungujou skvěle.

Já jsem nahodil na vrtačku takovej zakulacenej jehlan a bylo to hned a bez námahy ;)

Vloženo
Tak dnes mi ty vzpěry kapoty přišly ( v 1. odkaze u tohoto tématu jsou v nabídce od revilshopu za 773 Kč + poštovné a balné je celkem 900 Kč ).  "Hned jsem je namontoval."  Opravdu se nemusí nic vrtat - vyšroubujou se na každé straně 2 šrouby a místo nich se šoupnou šrouby s čepem od vzpěr. Pak už jen nasadit vzpěry - A PŘI TOM ZJISTÍTE ŽE TO NEJDE - NEPASUJOU - NASADIM NA JEDNÉ STRANĚ A K DRUHÉ TO NEJDE A KDYŽ ZABERU TAK VYSKOČÍ TA PRVNÍ. Takže jak už tu někdo psal - strávil jsem hodinu s pilníkem abych upravil klouby na vzpěrách a jsou tam a fungujou skvěle.

Já jsem nahodil na vrtačku takovej zakulacenej jehlan a bylo to hned a bez námahy ;)

Nemohl by sem někdo kdo už je má dát foto kde to pilovat?? Díky. ;)

Vloženo (editace)

Tak jsem dnes take namontoval vzpery INXX. Kupoval jsem je za 699 Kc. Do karoserie se vrtat nemuselo, jen se nahradily stavajici srouby. Kloubky na vzperach (ty u kapoty) bylo nutne trochu upravit, jelikoz sly vytocit pod malym uhlem, jak psal Tomas. Holt soudruzi z NDR udelali nekde chybu ;-) Ale je to parada, nemuset pouzivat tu podperu kapoty :palec2: Montaz trvala necelou hodinku i s vybrousenim kloubku a smazanim loga ze vzper B)

Editováno: , autor: VladaTP

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...