Petr6665 Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Zdravím, chci jen podat info třeba se bude hodit někomu jako mě, když jsem zjišťoval a nenašel to kompletně sepsané že to někdo zkoušel i když určitě jo. Vyměnit obyčejný výfuk na jedné straně u standardní Octavie za duplex výfuk z Octavie rs. Vše sedí v pohodě, kromě výfuku stačí koupit 1 origo držák a střední a pravý heat shield. Jinak je vše plug ´n play. Zajímalo by mě jestli někdo zkoušel vyříznout díry do původního narazniku nebo difuzoru/ narazniku jako jsem měl původně v plánu, nakonec jsem ale šel cestou RS zadního narazniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Myslíš, že by sa tento výfuk mohol namontovať aj na RS Tdi ?? Mám v pláne vymeniť výfuk ale rozhodujem sa medzi nerezovým a týmto originálnym. Nebude to robiť problém s DPF a jeho regeneráciou ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr6665 Vloženo 14. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 To nevím ale nemyslím si ze by byl problém, sám tam mám už GPF filtr pevnejch částic a nic to neudělalo, když to vyměníš až za nim tj. Od středového tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.