miruna1075 Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 (editace) Zdravím, jsem nově majitelem Škody Octavia II r.v.2011 motor 2.0 TDI 103 kW a chtěl bych se zeptat. Když se spustí regenerace filtru zapne se i krom ventilátoru sahary i třeba vyhřívání zrcátek nebo zadního okna. Ptám se proto že před Škodovkou jsem měl Peugeota 5008 1.6 HDI a tam se při spuštěné regeneraci sepnulo i vyhřívání zrcátek. Ptám se proto že jsem si u toho Peugeotu dodělal k zrcátkům diodu která se sepnula když se spustila regenerace a tak jsem věděl že probíhá regenerace a mám auto protáhnout. Dodělal jsem si tu diodu i u škodovky ale zatím se nerosvitila tak právě nevím zda se taky sepinaji ty zrcátka nebo ne. Tak jestli někdo víte tak dejte vědět. Díky všem Editováno: 9. Duben 2019, autor: miruna1075 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Ne, tohle u VW opravdu není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 spíná se výhřev zadního okna když je motor studený nebo pod malou zátěží, ale může a nemusí se spustit. Jediná možnost jak to můžeš relativně komfortně kontrolovat je přes VAG DPF v mobilu a bluetooth modul, nebo pokud by jsi měnil radio za verzí s androidem, tak můžeš přes radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna1075 Vloženo 9. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 15degren dík za odpověď zkusím to tedy připojit na to zadní okno u toho Peugeotu se ta kontrolka taky nesepnula pokaždé když byly ideální podmínky pro regeneraci třeba pri jízdě po dálnici tak kontrolka taky nesvítila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 10. Duben 2019 Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 Hm co jsem měl peugeota s výhřevem zrcátek já tak si pamatuji že se spínalo jedním tlačítkem zároven i výhřev okna u škodovek máš spínání okna a zrcátka zvlášť, nevím jak je to bylo u tvého peugeota, ale možná tom bude ten háček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna1075 Vloženo 10. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 To máš asi pravdu, měl jsem to v Peugeotu jak píšeš na jeden čudlík vyhřívání zrcátek i zadního okna. Zkusím napojit to zadní okno a uvidím zda to bude fungovat. Ta kontrolka byla supr věc, díky ní jsem nepřerušil žádnou probíhající regeneraci a když jsem prodával Peugeota měl najeto 255 000 km s původním filtrem pevných částic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 10. Duben 2019 Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 Je pravda, že tohle by měl VW změnit, pokud je kontrolka filtru na palubní desce, proč jí nevyužít kromě stavu "Rozbito, vyměnit"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.