Mysty Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 Ahoj, nikde jsem nenašel podobné téma, tak zakládam nové. Jednou jedu po tmě, přepnu na dálky, poté dálky vypnu a nesvítily mi světla (normální potkávačky). Obrysová svítila, tak jsem to zkoušel přepínat, vypnout a zapnout motor a nic. Tak jsem jel na dálkách, poté jsem je vypnul a světla mi pak normálně svítila.. Nějak jsem to neřešil. Pak jsem si začal všímat, že když přijdu do auta, zapnu motor, otočím spínačem, tak se světla rozsvítila až po cca 5ti vteřinách... No a teď jedu.. při jízdě se mi vypínají světla (zhasne i kontrolka na palubce vždy), pak se zase zapnou atd a teď už cca den se vůbec nezapnou. Žárovky ok, spínačka světel (tou jsem si myslel, že to bude) je OK, zkoušel jsem 3 z jiných aut.. Pojistky OK, svazek v patici od spínačky by měl být OK, vše jsem domáčkl.. Myslím si, že to bude levou páčkou, co si myslíte vy? Díky za rady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 podarilo sa vyriešiť? mne sa to parkrat stalo. potom som strekol kontox do prepinača pod volantom a fungovalo lepšie. dnes však už stretávacie ani nezapnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rehy0810 Vloženo 23. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2023 Levá páčka pod volantem na 100%. Měl jsem to také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Vloženo 15. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2023 Mám podobný problém ale blbne mi takto denní svícení, takže zkusit páčku směrovek? Co s ní přesně? Kam stříknout kontox? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2023 Denní svícení bude realizováno přes nějaké relé/modul, takže je třeba hledat tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Vloženo 15. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2023 Nejspíše to bylo relé denního svícení 484, propájel jsem spoje a zatím problém nenastal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 15. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2023 Mě po 12 letech odešlo taky relé DS, bylo to tady už x krát probráno. Ano stačí proletovat nebo vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.