Publikováno Duben 19, 20196 r Ahoj, jen taková otázka.....na jednom webu tady v ČR jsem narazil na volant s DSG pádly a v popisu je uvedeno i pro Yeti. Kód je pro: - zploštělý volant 5J0419091AQ - klasický volant MFSW:3T0419091AJCWE:DSG Viděl jste to někdo namontované, resp. je to vůbec možné připojit na DSG?....vlastně měl toto Yeti vůbec někdy....pádla pod volantem? dík
Duben 19, 20196 r Autor Aha, tak si částečně odpovím sám.....pádla pod volantem mít mohl...viz. verze Monte Carlo. A otázka tedy je, dají se pádla připojit, pokud je aktuálně nemám a seženu volant s pádly? Je tam nějaká předpříprava? díky
Duben 25, 20196 r Autor Hmmm, tak pokud to takto je, tak je to zajímavá možnost. Koukal jsem, že nový volant na inzerát je kolem 4500-6000Kč+diagnostika....to by se ještě dalo zaplatit. díky za info
Květen 10, 20196 r Autor Ahoj, zatím jsem neřešil....teď jsem řešil zprovoznění diagnostiky.....ten volant vidím spíš výhledově....ale rád bych uskutečnil. Spíš budu čekat na vhodnou nabídku volantu. Kromě toho jsem na to koukal a ještě tam na to musí být speciální kabel a netuším, zda tento konkrétní kábl tam už je kupříkladu z výroby, pokud máš v autě DSG. Jinak se liší na konci písmenkem v kódu.....a na netu ten kabel stojí něco přes 3 000Kč. Takže otázkou bude, zda ho budu muset koupit také...pak už bych se na to vybodnul.... díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.