Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

jen taková otázka.....na jednom webu tady v ČR jsem narazil na volant s DSG pádly a v popisu je uvedeno i pro Yeti.

Kód je pro:
- zploštělý volant 5J0419091AQ
- klasický volant MFSW:3T0419091AJCWE:DSG

Viděl jste to někdo namontované, resp. je to vůbec možné připojit na DSG?....vlastně měl toto Yeti vůbec někdy....pádla pod volantem?

dík

• Autor

Aha, tak si částečně odpovím sám.....pádla pod volantem mít mohl...viz. verze Monte Carlo.

A otázka tedy je, dají se pádla připojit, pokud je aktuálně nemám a seženu volant s pádly? Je tam nějaká předpříprava?

díky

Stačí zapojit a nakodovat...

• Autor

Hmmm, tak pokud to takto je, tak je to zajímavá možnost. Koukal jsem, že nový volant na inzerát je kolem 4500-6000Kč+diagnostika....to by se ještě dalo zaplatit.

díky za info

• 2 týdny později...

Jak to prosím dopadlo s těmi pádly u Yetiho ? Podařilo se ?

• Autor

Ahoj, zatím jsem neřešil....teď jsem řešil zprovoznění diagnostiky.....ten volant vidím spíš výhledově....ale rád bych uskutečnil.

Spíš budu čekat na vhodnou nabídku volantu. Kromě toho jsem na to koukal a ještě tam na to musí být speciální kabel a netuším, zda tento konkrétní kábl tam už je kupříkladu z výroby, pokud máš v autě DSG. Jinak se liší na konci písmenkem v kódu.....a na netu ten kabel stojí něco přes 3 000Kč. Takže otázkou bude, zda ho budu muset koupit také...pak už bych se na to vybodnul....

díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.