Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

jen taková otázka.....na jednom webu tady v ČR jsem narazil na volant s DSG pádly a v popisu je uvedeno i pro Yeti.

Kód je pro:
- zploštělý volant 5J0419091AQ
- klasický volant MFSW:3T0419091AJCWE:DSG

Viděl jste to někdo namontované, resp. je to vůbec možné připojit na DSG?....vlastně měl toto Yeti vůbec někdy....pádla pod volantem?

dík

• Autor

Aha, tak si částečně odpovím sám.....pádla pod volantem mít mohl...viz. verze Monte Carlo.

A otázka tedy je, dají se pádla připojit, pokud je aktuálně nemám a seženu volant s pádly? Je tam nějaká předpříprava?

díky

Stačí zapojit a nakodovat...

• Autor

Hmmm, tak pokud to takto je, tak je to zajímavá možnost. Koukal jsem, že nový volant na inzerát je kolem 4500-6000Kč+diagnostika....to by se ještě dalo zaplatit.

díky za info

• 2 týdny později...

Jak to prosím dopadlo s těmi pádly u Yetiho ? Podařilo se ?

• Autor

Ahoj, zatím jsem neřešil....teď jsem řešil zprovoznění diagnostiky.....ten volant vidím spíš výhledově....ale rád bych uskutečnil.

Spíš budu čekat na vhodnou nabídku volantu. Kromě toho jsem na to koukal a ještě tam na to musí být speciální kabel a netuším, zda tento konkrétní kábl tam už je kupříkladu z výroby, pokud máš v autě DSG. Jinak se liší na konci písmenkem v kódu.....a na netu ten kabel stojí něco přes 3 000Kč. Takže otázkou bude, zda ho budu muset koupit také...pak už bych se na to vybodnul....

díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.