Publikováno Říjen 23, 200618 r Tak jsem dneska konečně našel výfuk se 4ma koncovkama originál na superba.O to lepší, že stojí cca 7300 s daní. Volitelně jsou na něj různé typy koncovek. Pokud je po každé straně jen jednoduchá koncovka, tak stojí cca 6300.
Říjen 23, 200618 r Autor Mně se třeba zase líbí na audinách ty postranní výfuky. Ale celkově je to věc názoru.
Říjen 23, 200618 r Autor U tohodle se mi libí, že je to hotový a nemusej se amatérsky svařovat trubky.
Říjen 23, 200618 r Autor nabídka zde http://www.auto-spindler.cz/5-3x0.htm . Jsou tam i na octavie a fabie
Říjen 23, 200618 r Autor Jasně. Ted jenom otázka se nabízí. Jestli to tam dát už před zimou, nebo až po zimě.
Říjen 24, 200618 r Hmm to je pěkný... už sem takhle upravenýho Supa někde v Praze viděl a moc se mi to líbilo. Já sem šel do zadního difuzoru s dvojitou koncovkou od Milotecu, což sem na Supovi už taky viděl a je to fakt pěkný... no příští týden sem hodím foto.. Chodemmimo proč bys tam ten vejfuck nedal hned??? Myslíš, že by tomu zima uškodila?
Říjen 24, 200618 r Ty vyfuky vypadaji hezky:-), jsem zvedavy jak to bude vypadat na auti. Jinak ja taky u superba uprednostnuji vyfuk schovany pod naraznikem.
Říjen 24, 200618 r U tohodle se mi libí, že je to hotový a nemusej se amatérsky svařovat trubky. Jestli máš dobrý původní tlumič,je škoda se ho zbavovat.Duplex na míru mi udělal firma Tyll kousek od Kolína,na počkání a za polovinu.Koncovky si můžeš vybrat jaké chceš od několika firem včetně té na kterou jsi sem dal odkaz. http://www.vyfuky-tyll.cz/index.htm
Říjen 24, 200618 r good point, už jsem jim poslal maila:) S tím mailem nevím.Není to jejich standardní výroba.Zabývají se výrobou kompletních výfuků na všechny vozy a někdo z kanclu Ti ani nemusí dát odpověď.Chce to osobní návštěvu a domluvit se přímo na dílně.
Květen 30, 201015 r Ahojda. Já taky o tým moc přemešlím a moc se mi to zamlouvá.Já mám 2,5tdi a u téhle motorizace by to bylo super,akorát jsem se koukal že mezi nádrží a tím vylisem od rezervy není moc místa na tu trubku k tedruhé koncovce,nebo kudy ta trubka vede, pod rezervou?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.