Vasekk Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Tak jsem dneska konečně našel výfuk se 4ma koncovkama originál na superba.O to lepší, že stojí cca 7300 s daní. Volitelně jsou na něj různé typy koncovek. Pokud je po každé straně jen jednoduchá koncovka, tak stojí cca 6300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 (editace) tyhle ovalné se mi líbí nejvíce Editováno: 23. Říjen 2006, autor: Vasekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 mě se líbí,pokud není nic vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Mně se třeba zase líbí na audinách ty postranní výfuky. Ale celkově je to věc názoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 U tohodle se mi libí, že je to hotový a nemusej se amatérsky svařovat trubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Ano.Mi se taky u Audi líbí,jen tam je to pěkně zapasované do nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Tak nějak jsem to zamýšlel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 nabídka zde http://www.auto-spindler.cz/5-3x0.htm . Jsou tam i na octavie a fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Jak to budeš mít,hoď foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Jasně. Ted jenom otázka se nabízí. Jestli to tam dát už před zimou, nebo až po zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabulito Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Hmm to je pěkný... už sem takhle upravenýho Supa někde v Praze viděl a moc se mi to líbilo. Já sem šel do zadního difuzoru s dvojitou koncovkou od Milotecu, což sem na Supovi už taky viděl a je to fakt pěkný... no příští týden sem hodím foto.. Chodemmimo proč bys tam ten vejfuck nedal hned??? Myslíš, že by tomu zima uškodila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Ty vyfuky vypadaji hezky:-), jsem zvedavy jak to bude vypadat na auti. Jinak ja taky u superba uprednostnuji vyfuk schovany pod naraznikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 U tohodle se mi libí, že je to hotový a nemusej se amatérsky svařovat trubky. Jestli máš dobrý původní tlumič,je škoda se ho zbavovat.Duplex na míru mi udělal firma Tyll kousek od Kolína,na počkání a za polovinu.Koncovky si můžeš vybrat jaké chceš od několika firem včetně té na kterou jsi sem dal odkaz. http://www.vyfuky-tyll.cz/index.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 good point, už jsem jim poslal maila:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 good point, už jsem jim poslal maila:) S tím mailem nevím.Není to jejich standardní výroba.Zabývají se výrobou kompletních výfuků na všechny vozy a někdo z kanclu Ti ani nemusí dát odpověď.Chce to osobní návštěvu a domluvit se přímo na dílně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Psal jsem na servis, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomingueZ Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 ja ich uz mam a vyzeraju very good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Moc pěkné kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristinno Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 tak tomu sa povie dv ojita fúrikova úprava, ale vizera to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Ahojda. Já taky o tým moc přemešlím a moc se mi to zamlouvá.Já mám 2,5tdi a u téhle motorizace by to bylo super,akorát jsem se koukal že mezi nádrží a tím vylisem od rezervy není moc místa na tu trubku k tedruhé koncovce,nebo kudy ta trubka vede, pod rezervou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borexik Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 pekne tie vyfuky..ale pridu mi troska male k tomu autu... moje su krajsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Dobrý kamna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.