Dutch_CZ Vloženo 27. Duben 2019 Sdílet Vloženo 27. Duben 2019 Ahoj, kvůli tomu, že nejspíše budu mít brzy docela vysoký měsíční nájezd /cca 3.000km měsíčně/, zvažuji přestavbu Scouta BVX /2008/ na LPG nebo prodej a nákup nafťáka. Poptal jsem cenu přestavby na LPG - 38.000 Kč, ale na webu jsem našel jak názory, že do FSI je plyn nesmysl, tak že to lze. Máte někdo prosím u BVX zkušenost, že máte LPG - ideálně již delší dobu a je vše O.K.? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackki Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 (editace) Ahoj, na začátku roku jsem si prestavoval Passat B6 s úplně stejným motorem ve verzi 4motion. Nechával jsem si to dělat tady http://www.autanaplyn.cz/. Jezdí mu tam hodně lidí takže budou určitě ok. No a k tomu provozu mám 50L nádrž a dojezd tak zhruba 520-530km (tankuji ale radši dřív cca před 500km). Spotřeba je taková, 7,2L/100km LPG a 2,3L/100km benzín (101 oktanů) toto mi píše aplikace do které si píšu náklady a tankování. Ale měl jsem problém s termostatem takže očekávám že se to zlepší s tou spotřebou benzínu. Na jednu nádrž benzínu (cca 62L) natankuji zhruba 6-7 nádrži LPG. Už mám najeto cca 6000km (auto má 280 000km) a s plynem jsem ještě neměl problém (musím zatukat). Editováno: 28. Květen 2019, autor: jackki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.