totusek Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Zdravím všechny.Potřebuji poradit zda se to tady někomu nepřihodilo.Mam Octavii II a když prší,tak se mě dostava voda kolem dveří dovnítř ve spodním místě z řidičove strany.Nemužu přijít nato přes ktere těsnění to propouští. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 1.Mozes mat zle nastavene dvere nepriliehaju spravne na tesnenie.NASTAVIT DVERE. 2.Moze ti zatekat cez dverny modul-plech. Pretesnit silikonom. Dvere su riesene jak u FABIE 1. LINK:http://forum.skodahome.cz/topic/7135-tece-mi-do-auta/page__hl__zatekanie__st__50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 jj, jak píše Prochy, buď přes špatně nastavené dveře - pak někudy teče vrchem a měl by být pocákaný tapec, nebo skrz dveře netěsnícím plechem, to je potečený jenom lastový práh a šup pod koberec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 (editace) A nemáš náhodou střešní okno ? Tohle mi dělalo předchozí auto a bylo to ucpaným odtokovým kanálkem od střešního okna. Když se ucpal, tak se vždy objevila voda u řidiče. Editováno: 17. Srpen 2010, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totusek Vloženo 17. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 jj, jak píše Prochy, buď přes špatně nastavené dveře - pak někudy teče vrchem a měl by být pocákaný tapec, nebo skrz dveře netěsnícím plechem, to je potečený jenom lastový práh a šup pod koberec. Dík za rady.Ne střešní okno nemám,tak tím to není.Jak píše tady Kajman mam potečený plastový práh a guma na podlaze je mokra.A take se mě zda,že mam orosenou těsnicí gumu která je na autě (ne nadveřích). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Tak mas zle nastavene dvere.Pisal som ti to o par riadkov vyssie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totusek Vloženo 18. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Tak mas zle nastavene dvere.Pisal som ti to o par riadkov vyssie. A to znamena co?Že se museji nějak doštelopvat?Nebo co se musí udělat proto aby to bylo dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Cele predne dvere treba nastavit-dostelovat abi dobre priliehali na tesnenie-pirelu.Potom uz ti nebude zatekat do interieru. NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY!!! Vypln si do profilu odkial si- Mesto/okres. Mozno ti to niekdo nastavi z miesta bydliska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Kde přesně máš tu gumu orosenou - jenom dole u prahu? Tak se projevuje protékání skrz dveře - voda jde z okna přes vnější těsnící lištu do dveří (vždycky se tam nějaká dostane, počítá se s tím, a dole ve dveřích jsou otvory aby mohla ven), pak stéká po vnitřním přinýtovaném plechu, a ten když netěsní, tak jde dovnitř mezi tapecem dolů na vnitřní těsnící gumu... a když je vody moc, stéká na koberec. Dej na Prochyho, nech to někoho zkouknout, jestli to nejsou rozštelované dveře (to nastavení je po odobrníka s vercajkem snadné). Když toto vyloučíš a pořád poteče, bohužel přetěsnit dvířka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DominikS95 Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 Ahoj, Při vytrvalejším dešti si po přijití k autu začínám všímat mokrého těsnění a karoserie po obvodu stran. Dnes jsem měl dokonče maličkou loužičku na koberci, foto v příloze. Bude to jen těsněním, nebo se mám pustit do vyndání tapece? Budu rád za každou radu. Díky, mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.