Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny.Potřebuji poradit zda se to tady někomu nepřihodilo.Mam Octavii II a když prší,tak se mě dostava voda kolem dveří dovnítř ve spodním místě z řidičove strany.Nemužu přijít nato přes ktere těsnění to propouští.

Vloženo

1.Mozes mat zle nastavene dvere nepriliehaju spravne na tesnenie.NASTAVIT DVERE.

2.Moze ti zatekat cez dverny modul-plech. Pretesnit silikonom. Dvere su riesene jak u FABIE 1.

LINK:http://forum.skodahome.cz/topic/7135-tece-mi-do-auta/page__hl__zatekanie__st__50

Vloženo

jj, jak píše Prochy, buď přes špatně nastavené dveře - pak někudy teče vrchem a měl by být pocákaný tapec, nebo skrz dveře netěsnícím plechem, to je potečený jenom lastový práh a šup pod koberec.

Vloženo (editace)

A nemáš náhodou střešní okno ? Tohle mi dělalo předchozí auto a bylo to ucpaným odtokovým kanálkem od střešního okna. Když se ucpal, tak se vždy objevila voda u řidiče.

Editováno: , autor: Chadwick
Vloženo

jj, jak píše Prochy, buď přes špatně nastavené dveře - pak někudy teče vrchem a měl by být pocákaný tapec, nebo skrz dveře netěsnícím plechem, to je potečený jenom lastový práh a šup pod koberec.

Dík za rady.Ne střešní okno nemám,tak tím to není.Jak píše tady Kajman mam potečený plastový práh a guma na podlaze je mokra.A take se mě zda,že mam orosenou těsnicí gumu která je na autě (ne nadveřích).

Vloženo

Tak mas zle nastavene dvere.Pisal som ti to o par riadkov vyssie. :)

A to znamena co?Že se museji nějak doštelopvat?Nebo co se musí udělat proto aby to bylo dobré?

Vloženo

Cele predne dvere treba nastavit-dostelovat abi dobre priliehali na tesnenie-pirelu.Potom uz ti nebude zatekat do interieru.

NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY!!!

Vypln si do profilu odkial si- Mesto/okres.

Mozno ti to niekdo nastavi z miesta bydliska.

Vloženo

Kde přesně máš tu gumu orosenou - jenom dole u prahu? Tak se projevuje protékání skrz dveře - voda jde z okna přes vnější těsnící lištu do dveří (vždycky se tam nějaká dostane, počítá se s tím, a dole ve dveřích jsou otvory aby mohla ven), pak stéká po vnitřním přinýtovaném plechu, a ten když netěsní, tak jde dovnitř mezi tapecem dolů na vnitřní těsnící gumu... a když je vody moc, stéká na koberec.

Dej na Prochyho, nech to někoho zkouknout, jestli to nejsou rozštelované dveře (to nastavení je po odobrníka s vercajkem snadné). Když toto vyloučíš a pořád poteče, bohužel přetěsnit dvířka :-)

• o 8 let později...
Vloženo

Ahoj, Při vytrvalejším dešti si po přijití k autu začínám všímat mokrého těsnění a karoserie po obvodu stran. Dnes jsem měl dokonče maličkou loužičku na koberci, foto v příloze. Bude to jen těsněním, nebo se mám pustit do vyndání tapece?

Budu rád za každou radu.

Díky, mějte se

IMG_20190430_070727.jpg

IMG_20190430_065045.jpg

IMG_20190430_065038.jpg

IMG_20190430_065033.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...