minimi97 Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Zdravím pánové, toto téma jsem nikde nenašel, proto zakládám nové. Můj problém je tento: od prosince řeším problém při každé jízdě. Kontrolka ABS+ESP(nebo ASR? Nevyznám se v tom tolik) zároveň se rozsvítí i kontrolka žárovek, auto už u mechanika bylo několikrát každopádně nyní je po výměně náboje zadního levého kola (podle diagnostiky) ale problém se nevyřešil. Přijde mi divné že s ABS a druhou kontrolkou s tím související blikne i výměna žárovky. Při minulé návštěvě měněny žárovky jak potkvávací (h7) tak i parkovačky (nejsou led- tudíž odpor neřeším), ve svˇetlech spz ledky od předchozího majitele. Potkal se už někdo s tímto problémem? Bojím se špatného kostření někde v autě, ale po kabelech se mi fakt mechanika posílat nechce. Nějaké nápady? Napětí v autě se bude ještě všude proměřovat, pojistky budu kontrolovat během týdne, ale to by to řvalo už od začátku startu trvale, ne? Díky všem. Fabia II, 1.9 TDI BLS, 2008 po faceliftu. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimi97 Vloženo 18. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Edit: Už 2 týdny se nic nerozsvítilo. Nechápu Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimi97 Vloženo 20. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Edit. Dnes se zase rozsvítilo společně s tlakem pneumatik a ostatními. Po jízdě ve vydatném dešti Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.