Iv1ca Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 Zdar, měl jsem na levých předních dveří nefunkční mikrospínač. V pohodě jsem ho vyměnil. namontoval jsem zámek zpět, vyzkoušel jsem dveře zda otevírají a zavírají zvenku. Vše fungovalo. Tak jsem tam přinýtoval ten plech, na kterém drží kabeláž. Tu jsem připojil rovněž do A sloupku. Poté jsem zapojil kabel k baterii a opět jsem vyzkoušel zavřít a otevřít a ověřit funkčnost mikrospínače. Vše fungovalo. Světlo na stropě opět svítilo při otevření dveří a taky kontrolka otevření dveří mezi budíky svítila. Hurá. Poté jsem dveře pro jistotu ještě nekolikrát otevřel a zavřel. No ale pak jsem zkusil zavřít dveře dálkovým ovladačem a po otevření mi ty dveře nejdou otevřít ani za boha. přičemž ostatní jsou. Neřešil to někdo tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wašula Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Ahoj zkus se podívat na kabely v tom husím krku,taky to teď řeším,mám je polámané. Ono za ty roky ty kabely ztvrdnou a rády se lámou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.