Přejít na obsah

Aku

Jirkasss V//RS

Doporučené příspěvky

V neděli jsem si mou baterku v autě ještě nemohl vynachválit, ale hned včera už tomu bylo naopak, nevím co se jí mohlo stát? Ráno prostě byly úplně vydundaná. Foukl jsem ji na nabíječku, na stupnici byla naprosto vybitá, nabíjel jsem celý den až do večera, ale stupnice se ani nehnula - nejde nabít. Čím to? Nestalo se vám někdy? Budu muset mastit pro novou :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je bezúdržbová? Jaké je její stáří ? Asi budeš muset napsat parte. :rip:

Jinak zkus omrknout hladinu elektrolytu (jestli máš hustoměr, tak to změŕ), př. dolej destilku.

Jestli je v záruce, zkus to uhrát na ni. Některé servisy dokážou baterie zprovoznit, nevím ale jak dlouho to pak vydrží (blíží se zima).

Anebo máš rozbitou nabíječku. :o

Odkaz ke komentáři

... a stále jezdím na tu starou, akorát rádio jsem nakódoval, skla, jen na PC mi to ukazuje špatně dojezd na to co je v nádrži  :disgust:

ten dojazd to sa jazdenim spravi, to je normalne:D

si to sedne asi tak za 300-400 km

taky jsem se děsil když jsem vyndal budíky a při plné nádrži byl dojezd jen 300km

Odkaz ke komentáři

... a stále jezdím na tu starou, akorát rádio jsem nakódoval, skla, jen na PC mi to ukazuje špatně dojezd na to co je v nádrži  :disgust:

ten dojazd to sa jazdenim spravi, to je normalne:D

si to sedne asi tak za 300-400 km

taky jsem se děsil když jsem vyndal budíky a při plné nádrži byl dojezd jen 300km

Thanks to Fíla & profor

Odkaz ke komentáři

když už tu řešíte ty baterky mám takový dotaz budu v brzké době měnit radio a tudíž odpojovat baterku to by až nebyl takový problém ale jak jsem tak četl v DP tak pak až to zase připojím musím seřídit čas, nastavit čas, dát kód do radia a pak tam je cosyk readinesscodu který se musí při jeho smazání obnovit nebo tak něco, prostě nepo... se mi tam něco a co na odpojení baterky řekne PP dík moc za odpovědi a sorry za tu slohovku ;)

Odkaz ke komentáři

když už tu řešíte ty baterky mám takový dotaz budu v brzké době měnit radio a tudíž odpojovat baterku to by až nebyl takový problém ale jak jsem tak četl v DP tak pak až to zase připojím musím seřídit čas, nastavit čas, dát kód do radia a pak tam je cosyk readinesscodu který se musí při jeho smazání obnovit nebo tak něco, prostě nepo... se mi tam něco a co na odpojení baterky řekne PP dík moc za odpovědi a sorry za tu slohovku ;)

radio ideš davať zasa škoda, či? a PP sa zatvari asi tak že stratiš priemerne spotreby a km od posledneho resetu toť vsjo:-)

Odkaz ke komentáři

radio ideš davať zasa škoda, či? a PP sa zatvari asi tak že stratiš priemerne spotreby a km od posledneho resetu toť vsjo:-)

jo jo zase škodu měním to z 202 na 402 abych tam mohl přidat repro, ale asi na to kašlu i když už jsem to radio sehnal :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...