ballu Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 Kluci, nevíte, jak se dajéí sundat ty boční plastové díly co jsou na dveřích? Jsou jen nacvaklé nebo nějak šroubované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballu Vloženo 20. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Klucí, nikdo neví? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondula Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Ja myslim ze je to nalepene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 taky myslím, že to bude lepené. Vzhledem k tomu, že jsou za příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 (editace) Jestli myslíš ty co jsou dole na dveřích, které tipuji že chceš vyměnit za sportline tak jsou nacvakané a boční na zadních je nalepená. Editováno: 20. Květen 2019, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballu Vloženo 20. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Takže na předních dveřích jsou nacvaklý a na zadních dveřích jsou lepené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBoy Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Ahoj chalani, všimol som si, že tie plastové diely spodných hrán všetkých štyroch dverí nie sú úplne priliehajúce a po daždi po zatlačení je tam voda. Nemáte s tým problém, čo korózia? Nemalo by to byť napevno a vodeodolné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtmartin Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Ahojte mate nejaky navod ako dat dole tie listy ci len trochu silou alebo treba aj nejaky specialny postup, co som videl na nete nahradne tak sa mi zda ze su tam len cvoky, a asi sa neda original kupit len jedna ci ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benobrno Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 Karoq výroba 12/2020 a uvedeno do provozu 22.12.2020 Po 14ti dnech pravá strana na zadních dveřích mezera cca 3mm. Reklamace. Mysleli si že je to tam jen nacvaknuté. Když to oddělali tak zjistili že je to tam i nalepené. Auto tam zůstalo. Druhý den došel nový díl a předěláno. No podle prvního pohledu se mi zdá že struktura plastu je trochu jiná ale uvidí se. Zatím je zima a auto to špinavé. No a levá strana zatím taky nic moc. Už se tam objevuje mezera. Vyčkám co to bude dělat a pak se uvidí. Asi nechám pak opravit i s dveřmi kufru kde mi vyskakuje i po výměně krytka dorazu. Asi blbě seřízeno. Už jsem krytku měnil za novou a ta vydržela 10 dní a zase vyskakuje. Moc jim ty plasty nejdou. A je celkem je to u nového auta na nas........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.