Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak to zakarbonování je zásadním problémem, pokud někdo jezdí i přes spoustu dobrých rad na N95 s biosračkama. Mluví se o tom snad všude, že přímovstřikům dělaj dobře vysokooktany a ještě třeba s VIFem.  Snad všechny TSI mají dochlazování elektrickou pumpou, rozumný je i nechat motor po silný zátěži nechat jet na volnoběh aspoň minutu, pak by turbo zlobit nemělo. Průnik oleje z ložiskovýho uzlu turba do sání je obecně spíš problém brutálního zacházení než konstrukční chyby výrobce. 

Vloženo (editace)

Jedna věc jsou kilometry, druhá věc, že nejsem jediný, kdo s tím autem jezdil. Těžko teď odhadovat, kde byla chyba a kdo za to může. V každém případě, když jsem to tu četl, tak jsem si vzpomněl na vlastní zkušenost, ne úplně vzdálenou. A samo sebou může být problém i jinde. Viděl jsem stejný motor se stejnými projevy, ale jinou příčinou - asi vadný vstřik utavil okraj pístu a ten vydřel blok. Takže jsem možná nakonec dopadl ještě celkem dobře..

Editováno: , autor: Tomas F

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...