Přejít na obsah

Doména

cosby

Doporučené příspěvky

• o 18 let později...

podme to tu trosku ozivit. kto ma pozna, tak mozno pozna aj wirer.sk. web o uprave auta. to ale podstatne nie je. o priblizne mesiac a pol mi konci aktualny hosting+domena a budem potrebovat predlzit. problem je v tom, ze uz som o 100% prekrocil hostingovy priestor, v zaklade je iba 5 GB a fotky nieco zaberaju, aj ked znizujem ich kvalitu na 2000x1500 px

Snmkaobrazovky(94).thumb.png.4e43d592baf33720f0812099d2b8860a.png

viem si priestor rozsirit u aktualnej sluzby:

+ 15 GB - 9,90 € bez DPH/rok

+ 50 GB - 19,90 € bez DPH/rok

aktualne platim:

registracia domeny - 13,99 € bez DPH/rok

webhosting - 23,88 € bez DPH/rok

automaticke zalohovanie - 5,88 € bez DPH/rok

spolu - 43,75 € bez DPH, resp. 52,50 € s DPH na rok. nie je to mala suma, no platim vsetko zo svojho, bez reklam. ak pripocitam rozsirenie o 15 GB (realne mi pribudne iba 5 GB) - takze nezmysel. potreboval by som +50 GB, co je 52,50 + 24,48 = 76,98 € s DPH/rok !

preto uz nejaku dobu zvazujem zmenu poskytovatela, ale nemam v tom extra prehlad a preto by som rad nejake odporucania. zatial som si nasiel forpsi a vedos. niekto realne skusenosti? priorita je cena, ale nesmie tym utrpiet stabilita a funkcnost. podmienka minimalne jedna MySQL databaza pre Wordpres, na ktorom bezi web. idealne aspon 50 GB webhostingu, vlastny email vyhodou, FTP a aspon tyzdenne zalohovanie

najlepsie mi vychadza asi https://www.forpsi.sk/balicky/easy/ . alebo som nieco prehliadol? je tam udavana domena v cene. ak si otvorim cennik ( https://www.forpsi.sk/balicky/cennik/ ), tak akcna cena na prve fakturacne obdobie 2,30 €/mesiac, dalsie obdobie 4,60 €/mesiac? to je 55,20 €/rok bez zlavy ak dobre pocitam...

wirer.sk neviem cenu overit, lebo je registrovana. ak si nahodim wirer.eu alebo wirer.cz, tak mi ukazalo cenu 20 € s DPH 

Snmkaobrazovky(97).thumb.png.4b3f22ad1597c4ee69b301e92694f777.png

nie som IT-ckach ani programator, robim to vo volnom case, tak ma nekamenujte :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...