osobne Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Obdržel jsem v posledních 10 dnech už 3 emaily, že můj účet byl zablokován, dá se zjistit příčina? Může to být např. tím, že sem chodím převážně jen přes tapatalk a to ze dvou různých mobilů? screen posledního emailu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Nekdo se pod tvym uctem snazil prihlasovat. Neni mozne ze ti tapatalk blbne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 14. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Na tpt mě to ani jednou neodhlásilo, takže si myslím, že neblbne, účet jsem snad ve skutečnosti ani zablokován neměl, alespoň jsem to nijak nepocítil, že bych se nemohl přihlásit nebo musel obnovovat heslo, to se prostě nestalo. Každopádně to zatím nepokračuje, další emaily o blokaci zatím nechodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.