miruna1075 Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 (editace) Potřeboval bych poradit. Dnes jsem zapojil vozík za auto a na displeji se mi rozsvítila kontrolka prasklé žárovky a hlášení nefungující pravý blinkr, pravé obrysové světlo, zpětný světlomet a mlhové světlo. Mám Octavii II r.v.2011 Před týdnem to fungovalo normálně. Ještě je divné, že obrysové světlo svítí i když to píše že ne, blinkr nejde a mlhovkami taky ne. Diagnostika vypsala závadu 00532 - napájecí napětí B+ co to může být? Tažný zařízení je originál Škoda. Práva strana funguje bez závad. Děkuji za rady. Editováno: 29. Květen 2019, autor: miruna1075 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna1075 Vloženo 28. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Nikdo mi tady neporadí co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Pojistky jsi kontroloval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna1075 Vloženo 29. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Pojistkou to nebude, jak jsem psal obrysové světlo funguje i když to píše že je praskla žárovka a myslím že i funguje brzdové světlo na vozíku když jsem parkoval u zdi tak vypadalo že svítí. Co nejde je pravý blinkr a mlhovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o5dave Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Ahoj, jak ti to dopadlo s tím tažným zařízením. Povedlo se to opravit? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.