payczgame Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 (editace) Ahoj, tchán má škoda octavia 1.6 sr 74kw rok 12/97. auto nedrželo volnoběh vytáhl jsem klapku a vyčistil ve vagu jsem podle návodu vyresetoval hodnoty a šel jsem na adaptaci, ale když zvolím adaptaci neukazuje to žádné hodnoty jen --------- ve všech řádcích. v čem muže být chyba že to aspoň neukazuje 0. každopádně když oddělám váhu vzduchu z nasávání tak motor běží na volnoběh na cca 2Kot. půjčil jsem si váhu, ale pořád stejné nevím co stím. budu rád za jakékoliv rady Děkuji ps. při adaptace je v motoru slyšet nějaký pohyb Editováno: 30. Květen 2019, autor: payczgame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
payczgame Vloženo 2. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 včera jsem auto rozjel už jsem si myslel že je vše ok. ujel jsem 10km říkám si jo je to dobré dojel jsem domů nechal běžet na volnoběh asi 20 minut poté auto chcíplo a už zase nejde nastartovat !!!! ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.