sistemx Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Zdravim, potreboval bych poradit ohledne regulace turba. V nafte a turbu jsem novy, mel jsem vzdy benzin atmosferu. Resim ze mi auto pada do nouzaku a diagnostika mi pise vadna regulace turba. Dle jistych postupu jsem se snazil vytvorit podlaky v podlakovem systemu a vsude jsem podlak vytvoril krom banky. At saju vzduchu kolik chci podlak nevytvorim a tahlo se nehne. Kdyz manualne hybu s tahlem od banky, jde krasne dolu a zpatky se krasne vrati. Ale zpet k bance, nemam podlakovou pumpu, kousel jsem to injekcni strikackou a plicemi. A kdyz ucpu hadicku od banky tahlem v podstate nehnu a kdyz na hadicku pripojim inj. strikacku a hybu tahlem banky zacne mi pumpovat vzduch do te strikacky a to me mate, je praska nebo ne? Popripade jak to stoprocente rozeznam? Dekuji za jakoukoli radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sistemx Vloženo 15. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Zdravim tak jen pro info, banka byla opravdu vadna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.