RanT Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 Chtěl bych poprosit o radu / názor ohledně typu klima kompresoru. Mám Superb 2 combi, 2011, 1.6TDI 77kW. Potřebuji nový klima kompresor. Nyní mám původní Sanden 1K0 820 808 B. Nabízí mi Sanden 5Q0 816 803 F s tím, že je plně nahraditelný za ten můj. Jedná se o originální kompresor. Jak a kde mohu ověřit, že je skutečně možné jej použít? Pokud by bylo možné jej využít beru ho hned... Ale nevím jak to zjistit, údajně byly 3 typy kompresoru pro superb 2. Podle VIN? Ale kam to kde zadat, zjistit? Nemáte někdo zkušenost? Moc Vám všem díky za názor/radu.. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Zjistit v autorizovaném servisu co tam má být dle vin, případně firmy typu CC autodíly umí dle vin taky zjistit jaký typ má být a čím může být nahrazeno dle elsy. Jde o to kdo ti ho nabízí, jestli někdo kdo umí dle vin tak by měl vědět zda to tak opravdu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Ahoj, skus na skoda-diely.cz zadat vin v konte uzivatela a stranka ti oznaci diely, ktore su vhodne pre tvoje auto. Mozes si vsimnut na linku nizsie, ze jeden komponent ma velmi vela vyrobnych cisiel https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5q0820803k-kompresor-klimatizacie-hella-20378.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RanT Vloženo 10. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 před 12 hodinami, misor1994 napsal: Ahoj, skus na skoda-diely.cz zadat vin v konte uzivatela a stranka ti oznaci diely, ktore su vhodne pre tvoje auto. Mozes si vsimnut na linku nizsie, ze jeden komponent ma velmi vela vyrobnych cisiel https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5q0820803k-kompresor-klimatizacie-hella-20378.html Ahoj, moc Ti díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Tenhle konkrétní kousek, co ti nabízí mám v rapidu a píská. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.