Tainix Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 (editace) Čau, nevím jak změnit zobrazované jméno při vytažení klíče ze zapalování. Už jsem hledal ve všech nastaveních a nic. Budu rád za radu. Editováno: 9. Červen 2019, autor: Tainix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 nechce sa mi koli tebe luskat manual , ale skusil by som iny mobil sparovat, co to bude pisat potom mne to pise iba ze nemam zabudnut mobil, bez mena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tainix Vloženo 9. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Mobil spárovaný mám a předchozí co tam byl jsem vymazal. Už mě jen napadá dát “tovární nastavení” ale nechce se mi pak zas všechno nastavovat tak jsem se zkusil zeptat jestli už tohle někdo řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 (editace) myslim ze aj "toverni nastaveni" si mozes vybrat co chces znulovat a nemas to sparovane s klucom? co druhy kluc? pise to iste meno? Editováno: 9. Červen 2019, autor: misocko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Mě se začalo zobrazovat jméno v autě potom, co jsem si hrál s aplikacemi jako Škoda Connect, MyŠkoda apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 To jmeno to bere ze Skoda Connect. Jak to vypnout ale netusim.. osobne mi to tam nijak nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tainix Vloženo 10. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Díky všem, už jsem to smazal pomocí továrního nastavení Škoda connect (nebo tak nějak). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Koutnak Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Takze kdyz dam tovarni nastaveni tak mi to da vybrat co chci nastavit do tovarniho nastaveni nebo se vymaze vse?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 6. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Da to na vyber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.