Speedlimit Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Zdravim kto uz menil predne loziska, mne to huci od 60 a ani pri zatacani to neprestane. Pneumatikami to nie je mam ich totiz nove. Pytal som sa v servise a povedali mi ze sa da vymenit len cely naboj a ten stoji 1600Sk. Ako to vlastne je kolko to stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 no myslim ze ti rekli jeste slusneou cenu kdyz to prepoctu na Kč, tady ve skodovce stoji jedno i s nabojem pres 2000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Mě už ho vyměňovali a cena byla i s prací necelých 3000,-Kč...Naštěstí výměna byla zdarma, neboť jsem měl na něm najeto jen 25000km...tak to hodili na nějakou záruku nebo jiný auto...co já vím..hlavně že ho vyměnili a nic jsem neplatil. Takže těch 1600 SK je dobrá cena.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romaneek Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Ahoj..Taky mě to potkalo-před 14ti dny..Cena 1290,-Kč(SKF-autodíly krč),výměnit jsem si to chtěl sám,ale zjistil jsem,že bez lisu si ani neškrtnu..Nakonec mi to za 600Krone udělal známej(Plzeň)- Takže jsem teď spokojenej-a ten klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 ja si skor myslim že to bude tymi pneumatikami, môj pípad.. minulu zimu som kupil nove matadory 185ky (na zimu, viem, debil..) ale od 60 sa to zrazu rozhučalo a nedalo sa identifikovať odkial ten zvuk išiel. bol som v servise, ložiska ani nehlesli..takže by som to videl na nezajazdene pneumatiky. ku koncu zimy to už prestalo, uvidime tuto zimu:-) ak to bude znovu robiť, strelim ich za lacny peniaz a kupim nejake lepšie 175ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 proc 175ky to nechapu??? ja mam na zimu 195ky a huceli mi min nez letnaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 v pneu mi povedali že na zimu je lepšie mať užšie kola koli styčnej ploche a tlyku vyvynutemu na tu plochu - čím užšia tým väčší tlak a naopak:-) tak neviem:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 v pneu mi povedali že na zimu je lepšie mať užšie kola koli styčnej ploche a tlyku vyvynutemu na tu plochu - čím užšia tým väčší tlak a naopak:-)tak neviem:-) uzsi pneu se ti akorat lepe prorezou vysokym snehem, jezdim na zimnich 185 a pohoda a jak to tak vypada asi pujdu do 195/50/R15...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 rallye na snehu sa jazdia na uzkych ziletkach. vsimli ste si ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Do hor uzke, do mesta je to fuk - tak bych to asi charakterizoval ja. Sam mam 165/70, ale jen proto, ze mi je dali pri koupi auta. Jinak bych sirku nijak extra neresil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 (editace) Zrovna jsem nekde cetl, ze pravidlo o uzkych gumach na zimu prislo ze skandinavskych zemi. Jednim dechem ale autor dodal, ze se to prave tyka skandinavskych zemi, kde je zima o necem jinem. V nasich podminkach, kdy prevazuje brecka, mokry asfalt a obcas ujezdeny snih to pry az tak moc neplati, rozumny kompromis je zadouci. To znamena, kdo ma standardni rozmery 14" a 15" na Fabii, neudela nic spatne. Snad jen 205/45R16 je uz mozna zbytecne moc. K te zime ve Skandinavii - kdo u nas videl na silnici pneu Conti VikingContact 3? Asi nikdo, nedovazi se a na primej dotaz u dodavatele to pry ofiko nejde a ani by v nasich klimatickych podminkach nemely dobre vlastnosti. To jsem se zase rozkecal... Editováno: 25. Říjen 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 nekdo tu vloni daval fotku tech vikingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Dnes som dal vymenit predne loziska.Matros za 3560sk+robota.Dobra investicia nie je nad to ´´ticho´´ ktore nastalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Dnes som dal vymenit predne loziska.Matros za 3560sk+robota.Dobra investicia nie je nad to ´´ticho´´ ktore nastalo Souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.