Přejít na obsah

Vymena loziska

Speedlimit

Doporučené příspěvky

Mě už ho vyměňovali a cena byla i s prací necelých 3000,-Kč...Naštěstí výměna byla zdarma, neboť jsem měl na něm najeto jen 25000km...tak to hodili na nějakou záruku nebo jiný auto...co já vím..hlavně že ho vyměnili a nic jsem neplatil.

Takže těch 1600 SK je dobrá cena....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja si skor myslim že to bude tymi pneumatikami, môj pípad..

minulu zimu som kupil nove matadory 185ky (na zimu, viem, debil..) ale od 60 sa to zrazu rozhučalo a nedalo sa identifikovať odkial ten zvuk išiel. bol som v servise, ložiska ani nehlesli..takže by som to videl na nezajazdene pneumatiky.

ku koncu zimy to už prestalo, uvidime tuto zimu:-)

ak to bude znovu robiť, strelim ich za lacny peniaz a kupim nejake lepšie 175ky

Odkaz ke komentáři

v pneu mi povedali že na zimu je lepšie mať užšie kola koli styčnej ploche a tlyku vyvynutemu na tu plochu - čím užšia tým väčší tlak a naopak:-)

tak neviem:-)

uzsi pneu se ti akorat lepe prorezou vysokym snehem, jezdim na zimnich 185 a pohoda a jak to tak vypada asi pujdu do 195/50/R15...... :D

Odkaz ke komentáři

Zrovna jsem nekde cetl, ze pravidlo o uzkych gumach na zimu prislo ze skandinavskych zemi. Jednim dechem ale autor dodal, ze se to prave tyka skandinavskych zemi, kde je zima o necem jinem. V nasich podminkach, kdy prevazuje brecka, mokry asfalt a obcas ujezdeny snih to pry az tak moc neplati, rozumny kompromis je zadouci.

To znamena, kdo ma standardni rozmery 14" a 15" na Fabii, neudela nic spatne.

Snad jen 205/45R16 je uz mozna zbytecne moc.

K te zime ve Skandinavii - kdo u nas videl na silnici pneu Conti VikingContact 3? Asi nikdo, nedovazi se a na primej dotaz u dodavatele to pry ofiko nejde a ani by v nasich klimatickych podminkach nemely dobre vlastnosti.

To jsem se zase rozkecal... :disgust:

Editováno: , autor: Maverick
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...